ÇAMOLUK'UN RÜYA PROJESİ GERÇEKLEŞİYOR

Çamoluk'un Rüya Projesi Gerçekleşiyor DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından Çamoluk'a yapılacak olan Petek Park'ın ihale tarihi belli oldu.

ÇAMOLUK'UN RÜYA PROJESİ GERÇEKLEŞİYOR
Giresun
G.Tarihi: 04.08.2016 09:38
2971 Okunma
0
Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'nin önemli projelerinden birisi olan, Çamoluk'un içinden geçen Kelkit ırmağı ıslah çalışmaları ve Çamoluk Petek Park'ın yapımı için ihale tarihi belli oldu.
DSİ tarafından 19.08.2016 tarihinde yapılacak ihale sonucunda, Çamoluk'un rüya projesinin yapım çalışmaları başlayacak.
 Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme;
"2148 nüfuslu ilçemizde olağan üstü gayretlerle söz verdiğimiz projelerimize bir yenisini daha kazandırmanın mutluluğu yaşıyoruz. Proje yapıp üretmenin yanında bunları takip etmekte çok önemli. Biz üzerimize düşenin en iyisini memleketimiz için yapma derdindeyiz. Görev yaptığımız süre boyunca birçok projemizi hayata geçirdik. Çamoluk'un çehresini değiştirecek Petek Park projesinde, 2 Adet Araç Köprüsü, 4 Adet asma yaya köprüsü olacak. Irmak, çift taraflı tahkimata alınarak, tersip bendi yapılacak. 500 gün sürecek projenin tamamlanmasıyla Çamoluk önemli bir hizmeti ve tarihin önemli projelerinden birini daha gerçekleştirmiş olacak" dedi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri