CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'A GELİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'A GELİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİRESUN'A GELİYOR
Giresun
G.Tarihi: 18.08.2016 12:36
17979 Okunma
0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eylül ayında Giresun’a geliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tamamlanan devlet yatırımları ile Giresun Ticaret Borsası Lisanslı Depo ve Fındık Borsası’nın toplu açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan’ın ihalesi yapılan Çotanak Arena’nın temelini atması da bekleniyor.
Vali Hasan Karahan, Giresun’daki 3 yıllık görev süresini değerlendirdi. Karahan düzenlediği basın toplantısında, hiç kimseyle kavga içerisinde olmadan ilinin menfaatleri doğrultusunda görev yaptığının altını çizdi. Giresun’da sağlıktan eğitime birçok alanda devlet yatırımlarının Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin büyük desteğiyle artarak sürdüğünü ifade eden Karahan, tamamlanan yatırımların toplu açılışının Eylül ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacağını kaydetti. Karahan, aralarında 150 Yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Espiye Devlet Hastanesi, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi ve Nurettin Canikli Anadolu Lisesi Pansiyonu’nun da bulunduğu 25 civarında yatırımın açılacağını ve bu yatımların toplam tutarının 300 milyon liranın üzerinde olduğunu belirtti. Karahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan yatırımlar arasında, Giresun Ticaret Borsası Lisanslı Depo ve Fındık Borsası bulunduğunu da ifade etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri