DENİZ ÜZERİNDE İFTAR YEMEĞİ

Vali Karahan, Muhtarlara Deniz Üzerinde İftar Yemeği Verdi

DENİZ ÜZERİNDE İFTAR YEMEĞİ
Giresun
1745 Okunma
0
Vali Karahan, Muhtarlara Deniz Üzerinde İftar Yemeği Verdi

Sayın Valimiz Hasan Karahan, ilimiz merkez ilçe köy ve mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
 
Vali Karahan, 06 Haziran Çarşamba günü, il merkezine bağlı mahalle ve köy muhtarları ile Giresun Liman Sahasındaki yolcu iskelesinden bindikleri ALTIN POST adlı tur teknesi ile hareket ederek Giresun Sahili boyunca kısa bir deniz gezisi yaptıktan sonra iftarı da yine aynı teknede muhtarlarla birlikte yaptı
 
İftardan önce Giresun’u ve güneşin batışını tekne ile denizin üzerinden izleyen Vali Karahan ve muhtarlar, iftar saatini beklerken bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, öz çekim yaptı.
 
Oldukça eğlenceli ve samimi bir ortamda geçen deniz turunun ardından iftarını muhtarlarla açan Vali Karahan, Ramazan ayı boyunca toplumun önde gelen temsilcileri ile bu tür organizasyonlarda bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade ederek, Ramazan ayının yarılarına gelinirken ilimizde huzur ve güven içerisinde geçirilen bu mübarek günlerde vatandaşların en son noktada temsilcisi olan muhtarlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Köy ve Mahalle Muhtarlarının üzerine düşen yükümlülükleri aksatmadan yerine getirmelerinin kamunun iş yükünü azaltmada ve sorunları çözmede önemli olduğuna vurgu yapan Vali Karahan, köy muhtarlarının 18 Mart 1924 tarihli ve 442 sayılı kanunla, mahalle muhtarlarının da 15 Nisan 1944 tarihli 4541 sayılı kanun ile görev ve yetkilerinin belirlendiğine vurgu yaptı.
 
Deniz üzerinde yenilen iftar yemeğinin ardından tekrar Giresun Liman sahasındaki yolcu iskelesine dönen muhtarlar kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali Karahan’a teşekkür etti.
 
İftar yemeğine; Vali Hasan Karahan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve İl Mahalli İdareler Müdürü Ali Bilen ile birlikte il merkezine bağlı mahalle ve köy muhtarları 
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri