DÖRT KOLDAN HİZMET ATAĞI

DERELİ'DE DÖRT KOLDAN HİZMET ATAĞI

DÖRT KOLDAN HİZMET ATAĞI
Giresun
G.Tarihi: 21.11.2016 14:05
2156 Okunma
0
Dereli Belediyesi ilçe genelinde birçok noktada hizmet seferberliği başlattı.
İlçe tarihinin en büyük altyapı projesinin devam ettiği Dereli’de kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları Fatih, Sütlüce ve Kuşluhan Mahalleleri’nde sürüyor. Altyapı çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler bu hafta Kuşluhan Mahallesi Fiskobirlik Mevkii’ndeki 1. Etap çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Öte yandan Sütlüce Mahallesi Atatürk İlkokulu Mevkii’nde devam eden altyapı çalışmalarında ekipler zorlu arazi şartlarında büyük gayret gösteriyor. Benzer çalışmaların devam ettiği Fatih Mahallesi'nde de çalışmalara tüm hızıyla devam ediliyor.

500 m3’LÜK SU DEPOSU YAPIMINA BAŞLANDI

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bir diğer çalışmada ise ilçenin ana su deposu işlevi görecek 500 m3’lük su deposu yapımına başlanıldı. Sütlüce Mahallesi’ne yapılacak 329.500 TL’lik proje ile ilçenin tüm su ihtiyacının karşılanacağı ana su deposunun, iklim şartları göz önüne alınarak yılbaşına yetiştirilmesi planlanıyor.

İÇME SUYUNA EK KAYNAK DEVREYE GİRECEK

Dereli Anadolu Lisesi Mevkii’nde yapımına başlanan ve 26 ila 36 metre derinlikten su çekecek deponun inşaatını tamamlayan Dereli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yer altından çekilen suyun nakil hattındaki çalışmalarına devam ediyor. Ana su hattına ek olarak yapılan depoda toplanacak içme suyu, özellikle kuraklık yaşanan yaz mevsimlerinde devreye girerek ilçenin su ihtiyacını karşılayacak. Nakil hattındaki yaklaşık 1.5 kilometre uzunluğundaki boruların döşenmesinin ardından faaliyete geçecek depo, ilçenin ek içme suyu kaynağı olacak.

ELEKTRİK KABLOLARI YER ALTINA ALINIYOR

Öte yandan Dereli Belediyesi’nce yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezinde tehlike arz eden, ayrıca kötü görüntüye ve kaldırım işgaline neden olan elektrik kabloları yer altına alınmaya başlandı. Cumhuriyet Caddesi ile Şht. Adnan Türker Caddesi’nde başlatılan çalışmalar ilçe genelinde yayılarak tamamlanacak. Uzun süredir bu projenin hayat geçmesi için uğraş verdiklerini ve sonunda çalışmalara başladıkları için mutlu olduğunu ifade eden Başkanımız K. Zeki Şenlikoğlu, Aksa Çoruh Elektrik Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun ve ekibi ile Dereli İşletme Şefi Murat Genç ve ekibine teşekkür etti.

ŞENLİKOĞLU: “GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ”

2016 yılı içinde birçok hizmeti hayata geçirip ilçenin ihtiyacı olan projelere ilk kazmayı vurduklarının altını çizen Dereli Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu “ Sevdamız olan Dereli’ye hizmet etmekten ve halkımızla bir arada yaşayıp sorunlarımızı birlikte çözmekten mutluluk duyuyoruz. Birçok hizmet yapıyoruz. Çoğu projemizi hayata geçirdik ve çalışmalarımız sürüyor. Tüm bunları yaparken gücümüzü milletimizden ve hükümetimizden alıyoruz. Desteklerinden dolayı başta Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli olmak üzere milletvekillerimiz Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’e, ilçe teşkilatlarımıza, mesai arkadaşlarımıza ve dualarını esirgemeyen halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri