Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı
Giresun
G.Tarihi: 23.11.2016 01:10
1235 Okunma
0
Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle bugün Ülper YBO İlköğretim Okulu’nda program düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Sevinç-Mehmet Ekiz Anaokulu ve Ülper YBO Yatılı Bölge İlköğretim Anaokulu öğrencileri tarafından “Çocuk Hakları” konulu ront çalışması  sergilendi.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “Temiz Okul, Sağlıklı Okul” projesi kapsamında, Ülper YBO İlköğretim Okulu’nu temsilen okul müdürüne beyaz bayrak, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe tarafından verildi.

Programa katılan öğrencileri kutlayan Vali Yardımcısı Karatepe, emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Program sonunda günün anlamına binaen Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt,  öğrenciler ile veliler tarafından pasta kesilirken, etkinlik öğrencilerin hazırlamış olduğu çalışmaların yer aldığı stantların gezilmesi ile son buldu.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri