Eğitim-Bir-Sen'den Promosyon Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen'den Promosyon Açıklaması

Eğitim-Bir-Sen'den Promosyon Açıklaması
Giresun
G.Tarihi: 06.02.2021 07:56
1933 Okunma
0
Eğitim-Bir-Sen'den Promosyon Açıklaması

Promosyon anlaşması biten eğitim çalışanlarının ihale süreci tamamlandı.

Süreç hakkında bilgi veren Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Muhammet Sarı; ihale sürecinin şeffaf bir şekilde yürüdüğünü sendika olarak bütün bankaları ziyaret ettiklerini ve ihaleye davet ettiklerini, sonuçta yapılan ihaleyi İş Bankasının 3 yıllığına kişi başı 3440 TL vererek kazandığını belirtti. 

Günümüz şartlarında bu fiyatın fena olmadığını ama kendilerinin daha yüksek olmasını beklediklerini bunun için uğraştıklarını ifade eden Sarı, sonuçta bir ihale olduğunu ve en yüksek rakamı verenin ihaleyi aldığını söyledi.

Şube Başkanı Muhammet SARI: İş Bankası ile yapılan görüşmede kadrosu il Milli Eğitim Müdürlüğünde olan 2659 kişiye önümüzdeki Cuma gününe kadar ödeme yapılmasının planlandığını, biz sendika olarak eğitim çalışanlarını bir bütün olarak ele aldıklarını bu amaçla taşerondan devlete geçen yardımcı hizmetler kadrosundaki çalışanları da ihale sürecine kattıklarını ekleyen Sarı, promosyon camiamıza hayırlı olsun dedi.YeşilGiresun
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri