EĞRİBEL TÜNELİ 11 AY SONRA HİZMETE GİRECEK!

EĞRİBEL TÜNELİ 11 AY SONRA HİZMETE GİRECEK!

EĞRİBEL TÜNELİ 11 AY SONRA HİZMETE GİRECEK!
Giresun
G.Tarihi: 09.10.2017 02:39
1460 Okunma
0
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları İlçe ziyaretleri kapsamında Şebinkarahisar'a gelerek bazı incelemelerde bulundu.

Giresun'dan helikopter ile Şebinkarahisar'a gelen Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları'nı Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Şahin Yılancı ve resmi kurum amirleri karşıladı.

Şebinkarahisar'da bir dizi ziyaretlerde bulunmak için ilk olarak Şebinkarahisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Şebinkarahisar Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, belediye binasının girişinde bulunan ve Kent Müzesi kurucularından olan Eğitimci Ünsal Çalık tarafından müzenin tanıtımı yapıldı. Sergilenen yöresel eşyaların yer aldığı stantları gezen Giresun valisi eşyalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Şahin Yılancı’yıda makamında ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, belediye tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.
 Vali Sarıfakıoğulları, Eğribel tünelinin Haziran-Ağustos ayında açılacağını söyledi.
Son olarak Halk Eğitim Merkezinde Muhtarlar ve kurum amirleri ile toplantı yapan Vali Sarıfakıoğulları, bir sonraki ziyaret programında yer alan Alucra ilçesine gitmek üzere helikopterle Şebinkarahisar'dan ayrıldı. 
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri