​EL ELE GÜZEL BİR GELECEĞE PROJESİ

​EL ELE GÜZEL BİR GELECEĞE PROJESİ

​EL ELE GÜZEL BİR GELECEĞE PROJESİ
Giresun
G.Tarihi: 02.11.2020 08:27
3783 Okunma
0
EL ELE GÜZEL BİR GELECEĞE PROJESİ
GİRESUN HABER..Çocuk Ve Gençler Sosyal Koruma Ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan El Ele Güzel Bir Geleceğe Projesi ile; İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 65 öğrencimizin okula devamını sağlamak, eğitimlerini desteklemek adına yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ihtiyaç duydukları okul çantası, kalemlik, usb bellek, sulu-uru-pastel boya seti, silgi, basmalı kurşun kalem, cetvel seti, çeşitli boylarda 4 adet defter, kalemtıraş, bir top A4 kâğıttan oluşan kırtasiye dağıtımı, İl Emniyet Müdürü Sayın Fahri AKTAŞ, eşi Nuray AKTAŞ ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Özgür NEVRUZ’un katılımı ile belirlenen 3 öğrenciye evlerinde ziyaret edilerek çantalı kırtasiye seti ve çeşitli hediyeler verildi. 
 Yapılan ziyaretler sırasında çocukları ve aileleri ile sohbet edilerek, salgın hastalık sebebi ile mart ayından beri eğitim ve öğretime kapalı olan okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte öğrencilerimize 2020-2021 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı geçmesini diliyoruz dediler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri