FIRINLAR DENETLENDİ

GİRESUN,GİRESUN HABERLERİ,GİRESUN HABER,FIRINLAR DENETLENDİ

FIRINLAR DENETLENDİ
Giresun
G.Tarihi: 16.06.2017 03:28
1827 Okunma
0
Bulancak Belediyesi ekipleri fırınları denetledi
GİRESUN-Bulancak Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırınlarda üretilen ramazan pidelerini denetledi. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Recep Yakar şu açıklamayı yapmıştır:

“Ramazan ayında vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ekmek ve pide yiyebilmeleri için ilçemizde bulunan ekmek fırınlarına yönelik denetimlerimiz yoğunlaştırılmıştır. Yapılan kontrollerde; iş yerlerinde genel düzen, hijyen, temizlik kuralları, alet-ekipman temizliği, kişisel temizlik, depolama ve muhafaza koşullarının yanı sıra Ramazan ayına özel pidelerin gramajları kontrol edilmiştir. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmesi durumunda, fırın sahiplerine gerekli uyarılar yapılarak tespit edilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi istenmekte, gerektiğinde cezai işlem uygulanmaktadır. Belediyemiz ekipleri diğer işyerlerinde de denetimlerine titizlik ve hassasiyetle devam edeceklerdir” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri