GİRESUN AK PARTİ'DE ŞENLİKOĞLU SESLERİ

GİRESUN AK PARTİ'DE ŞENLİKOĞLU SESLERİ

GİRESUN AK PARTİ'DE ŞENLİKOĞLU SESLERİ
Giresun
G.Tarihi: 03.10.2017 23:10
3574 Okunma
0
GİRESUN AK PARTİ'DE ŞENLİKOĞLU SESLERİ
Giresun'da Ak Parti yeni il Başkanın belirlemek için temayül yoklaması yaptı.
İlçe kongrelerine 10 gün önce  start veren  ve 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongresini tamamlaması beklenen  Giresun'da yeni il Başkanının kim olacağını belirlemek için 19 Eylül 2017 salı günü temayül yoklaması yapıldı.
AK Parti Giresun İl Başkanlığı adaylığı için Av.Aytekin Şenlikoğlu,İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar,Duroğlu Belde Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, İl genel meclisi üyesi Çetin Çakıroğlu, Hakan Korkmaz, Mustafa Pul ve Serdar Demirkan başvuruda bulundular.
AK Parti Giresun İl Koordinatörü ve Nevşehir eski milletvekili Rıdvan Köybaşı ile Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kırşehir eski milletvekili Hacı Turan tarafından gerçekleştirilen temayül yoklaması sonucu il başkanlığı için ön plana çıkan isimlerin AK Parti Genel Merkezi’ne iletileceği bildirildi.
Edindiğimiz bilgilere göre; Av. Aytekin Şenlikoğlu'un isminin ön planda olduğu ve herkesimden bu isme sıcak bakıldığı gelen haberler arasında...
Av. Aytekin Şenlikoğlu;Dava adamı olduğu,Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip erdoğan'ın her verdiği görevi layıkıyla yaptığı,Kurucu üye,İl Başkanlığı,Merkez ilçe Başkanlığı ve partide her konuda çalımaları daima aktif olarak yerine getiren birisi olarak görülüyor.
Başlayan il kongresi heyecanı 2018 yılı şubat ayının sonun bulması bekleniyor.Genel merkezin atayacağı İl Başkan Adayı tek listeyle seçime girecek.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri