GİRESUN BELEDİYESİYLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

GİRESUN BELEDİYESİYLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

GİRESUN BELEDİYESİYLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ
Giresun
G.Tarihi: 15.04.2019 11:11
808 Okunma
0


Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Belediyesi ile işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti. Rektör Coşkun, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret ederek tebrik etti. Rektör Coşkun, Giresun adına önemli bir görev üstlendiklerini belirterek çalışmalarında kendisine başarılar diledi. Giresun Üniversitesi olarak şehre katkı sağlayacak her türlü projeye açık olduklarını söyleyen Coşkun, bu doğrultuda Giresun Belediyesi ile de ortak çalışmalar yürütmeyi arzu ettiklerini ifade etti.

Rektör Coşkun ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Aytekin Şenlikoğlu, üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını belirterek, Giresun Belediyesi olarak bazı konularda Giresun Üniversitesi ile işbirliğine gidebileceklerini, ortak çalışma alanlarının oluşmasının kendileri açısından da memnuniyet verici olacağını söyledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri