GİRESUN’DA FETÖ TEMİZLİĞİ. VE İSİMLER

GİRESUN’DA FETÖ TEMİZLİĞİ. VE İSİMLER

GİRESUN’DA FETÖ TEMİZLİĞİ. VE İSİMLER
Giresun
G.Tarihi: 12.02.2017 22:56
5102 Okunma
0
Giresun’da kaç kamu görevlisi meslekten atıldı? İşte o isimler ve kurumları.

Bakanlar Kurul'nun OHAL kapsamında son yayınladığı 686 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararnamesi´yle, FETÖ soruşturması kapsamında Giresun´da öğretmen, akademisyen, polis ve jandarmanın da içinde bulunduğu 31 kişi memuriyetten atıldı.

GİRESUN’DA 31 KİŞİ KAMUDAN İHRAÇ EDİLDİ?

Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname dün Resmi Gazete´de yayımlandı. 

Buna göre Giresun´da, Milli Eğitim Müdürlüğü´nden 17 öğretmen, Giresun Üniversitesi´nden 3 akademisyen, Emniyet'ten 3 ve İl Jandarma Komutanlığı´ndan 8 olmak üzere toplam 31 kişi meslekten ihraç edildi.

GRÜ'DEN 3 AKADEMİSYEN ATILDI

Giresun Üniversitesi´ne bağlı Tirebolu İletişim Fakültesi´nde görevli Dilek Özhan Koçak (Doçent/Gazetecilik bölümü), Orhan Kemal Koçak (Yardımcı Doçent/Radyo, televizyon, sinema bölümü) ve Zeynep Barkot (Yardımcı Doçent/Radyo, televizyon, sinema bölümü) son KHK ile ihraç edilen isimler kervanına katıldı.

GİRESUN'DA 8 RÜTBELİ ASKER İHRAÇ EDİLDİ

Giresun İl Jandarma Komutanlığı´nda görevli 8 jandarma FETÖ/PDY soruşturması kapsamında memuriyetten ihraç edildi. 

İşte o isimler: 

Altan Dikmen (J. Binbaşı, Emre Tevetoğlu ( J. Üsteğmen),  Emrah Soylu (J. Teğmen), Durmuş Küçük (J. İkm. Teğmen), Emre Karasu (J. Asb. Kd. Çvş.), Alper Karakaya (J. Uzm. Çvş.), Akın Çetin (J. Uzm. Çvş.) ve Cihan Yılmaz (J. Uzm. Çvş.).

EMNİYET’TEN 3 POLİS

Kararname ile Giresun Emniyet Müdürlüğün’den de biri komiser yardımcısı olmak üzere daha önce açığa alınan 3 polis meslekten ihraç edildi.

MİLLİ EĞİTİM'DE 17 ÖĞRETMEN MESLEKTEN MEN EDİLDİ

Son yayınlanan 686 sayılı KHK ile Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü emrindeki 17 öğretmen de FETÖ soruşturması kapsamında meslekten el çektirildi. 

İşte o öğretmenler: 

Bahadır Doğan (Bulancak), Tunay İşcan (Görele), Semih Sezer (Güce), Ayhan Türkmen (Güce), Ayşe İslam (Giresun Merkez), Betül Somuncu (Giresun Merkez), Emine Kılıçaslan (Giresun Merkez), Ercan Selim Öngöz (Giresun Merkez), Eyüp Uzun (Giresun Merkez), Leman Sönmez (Giresun Merkez), Medine Özen (Giresun Merkez), Merve Barutcu (Giresun Merkez), Ali Çolak (Giresun Merkez), Hüseyin Aydın (Piraziz), Mustafa Güner (Şebinkarahisar) ve Ali Özlü (Tirebolu).

Haber:Dursun ONUR-GİRESUNTİME
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri