Giresun`dan Tunceli`ye Biz Anadoluyuz

Giresun`dan Tunceli`ye Biz Anadoluyuz

Giresun`dan Tunceli`ye Biz Anadoluyuz
Giresun
G.Tarihi: 30.07.2019 17:07
870 Okunma
0
Giresun`dan Tunceli`ye Biz Anadoluyuz

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendinin himayelerinde başlatılan ve İçişleri Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Giresun`dan Tunceli’ye gelen 50 öğrenci ve görevli öğretmenleri Valimiz Tuncay SONEL’i ziyaret etti.
 
Öğrencileri Tunceli’de misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Valimiz Tuncay SONEL, “Bugün Giresun’dan Tunceli’ye gelen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ‘Hoş Geldiniz’ diyoruz. Sizleri Tunceli’de görmekten ve misafir etmekten son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim.  Sizlerin Giresun’dan Tunceli’ye gelmenizi Anadolu’daki dostluk ve kardeşlik duyguları açısından son derece önemsiyoruz. İnşallah kültür ve medeniyetimizin temel değerlerini bu programlarla hep birlikte yarınlara taşıyacağız. Buraları gezmeniz, görmeniz, tanımanız dayanışma ve siz gençlerin bilgi ve görgülerinin artması açısından da son derece önem taşıyor. İnşallah Tunceli’den keyifli ve öğretici hatıralarla dönersiniz. Ailelerinize ve tüm Giresun`lulara Tunceli’den selamlar götürün. İnşallah sizler üzerinden Tunceli ve Giresun illeri arasında uzun yıllar sürecek güçlü gönül köprüleri kurulacaktır” dedi.
Konuşmanın ardından öğrencilere çeşitli armağanlar veren Vali SONEL, misafir öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Tunceli’de üç gün misafir olan öğrenciler  Anafatma Ziyareti, Anafatma Güzergâhında Çevre Temizliği, Anafatma Mevkii Doğa Sporları Merkezi Ziyareti ve Zipline Etkinliği, Karahaydar Gezisi, Şehir Turu, Valimiz Tuncay SONEL ile Tekne Gezisi yaparak keyifli saatler geçirdiler.
Ayrıca, "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Giresun`dan Tunceli’ye gelen öğrenciler   Jandarma Bölge Komutanlığını  da ziyaret ettiler.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Jandarma Bölge Komutanımız Tuğg. Vedat ÇOLAK, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Millet Bahçesinde Uçurtma Şenliği, Pertek İlçe Ziyareti, Şehit Ailelerine Ziyaret, Tarihi Pertek Sungur Bey Camii, Feribot Gezisi, tarihi ve turistik mekânları ziyaret ederek Tunceli’den ayrıldılar.

Tunceli Valiliği












 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri