GİRESUN EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZTÜRK,FETÖ MENSUPLARI MAĞDURU OYNUYOR

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRÜ UĞUR,FETÖ MENSUPLARI MAĞDURU OYNUYOR

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZTÜRK,FETÖ MENSUPLARI MAĞDURU OYNUYOR
Giresun
G.Tarihi: 29.10.2016 17:04
2138 Okunma
0
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturmaları nedeniyle sokakta mağdur edebiyatı yapıldığını dile getiren Öztürk, soruşturmaların ince elenip sıkça dokunarak titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Paralel Devlet Yapılanması’na karşı hukuki sürecin devam ettiğini ifade etti.
Öztürk, merkezdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Öztürk, valilik toplantı salonunda gerçekleşen programda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe sürecini anlattı.
Öztürk sürecin devam ettiğini ve gerekenin yapılacağını belirterek, “Bu soruşturmanın içerisinde olan yönetici olarak gönül rahatlığıyla ifade ediyorum ki soruşturmalar ince elenip sıkça dokunarak yapılıyor. İbadet yapan bütün vatandaşlarımıza hepimizin saygısı sonsuz, iş ibadet kılıfı içerisinde ihanete karışmışsa göğsümüzü siper ederek buna dur demesini de biliriz, 15 Temmuz’da da bunu yaptık” dedi.
Öztürk, devletin verdiği görevleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, muhtarlara emniyet teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Uğur Öztürk, daha sonra muhtarların sorunlarını dinledi. 
GÖREV YERİNİ KORUDU
İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'ün ise görev yeri değişmedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri