Giresun Gastronomi Günleri Etkinliği...

Giresun Gastronomi Günleri Etkinliği

Giresun Gastronomi Günleri Etkinliği...
Giresun
G.Tarihi: 19.09.2019 19:25
1041 Okunma
0
GİRESUN-Vali Sarıfakıoğulları, Giresun Gastronomi Günleri Etkinliğine Katıldı

Vali Harun Sarıfakıoğulları  06 Eylül Cuma günü "Giresun Gastronomi Günleri"ne katıldı.
 
Anadolu coğrafyasında yaşayan mutfakların farkedilmesi, paylaşılması, yeni farkındalıkların yaratılabilmesi ve yöresel mutfakların sıra dışı lezzetlerinin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Türkiye  Gastronomisi ve Üretken Toplum için "BİZ" Platformu tarafından 05-07 Eylül 2019 tarihleri arasında Kulakkaya Zifin Otel de  gerçekleştirilen Giresun tanıtımı konulu "Giresun Gastronomi Günleri" ne katılan Vali Sarıfakıoğulları Giresun'un turizm alanında dengeli ve ayakları yere basan bir konumda olduğunu ifade etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları konuşmasına şöyle devam etti: "Yaklaşık 180 yemek çeşidiyle vejeteryan mutfağında önemli bir yere sahip olan ilimiz için yapılan bu etkinliğin çok önemli geri bildirimlerinin olacağına inanıyorum. İlimiz turizm alanında dengeli ve ayakları yere basan ve ilerleme göstermeye çalışan bir durumdadır.  Bunun için Turizm Stratejisi Eylem Planı kapsamında çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Giresun Gastronomi Günleri'nin hayırlı olmasını diliyor, katılımcılara teşekkür ediyorum."

Giresun Gastronomi Günlerine; Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkan Vekili Osman Öden, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoglu, Yavuz Kemal Belediye Başkanı Adem Önal, TSO ve DOKA temsilcileri  ile  ulusal gazeteciler, gastronomi dergileri genel yayın yönetmenleri, ulusal şefler, gastronomi dernekleri katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri