Giresun Günlerine Davet

Giresun Günlerine Davet

Giresun Günlerine Davet
Giresun
G.Tarihi: 11.03.2017 07:09
1331 Okunma
0
Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (Giresun Federasyonu) Başkanı Mehmet Kuğu, Sayın Valimiz Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.
Vali Karahan’a İstanbul’da düzenlenecek olan 11. Giresun Günleri Davetiyesini takdim eden Mehmet Kuğu, Valiliğimiz himayesinde Giresun Federasyonunun organizasyonda, 30-31 Mart-01-02 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Yenikapı’da yapılacak olan etkinlikle ilgili bilgi sundu.
Başkan Kuğu, “Şimdi Giresun Zamanı” sloganıyla bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Giresun Günleri davetiyesini Vali Karahan’a takdim ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, Başkan Kuğu’ya başarılar diledi.
Vali Karahan “Öncelikle hemşerilerimize, İstanbul’da yaşayan Giresunlu vatandaşlarımıza sağlık, afiyet diliyoruz. Giresun bahar gelince daha da güzelleşti. Ulaşım daha iyi. Karayolu ulaşımının yanında günden güne yolcu kapasitesini arttıran havayolu ulaşımıyla uzaklar daha yakın oldu. Hemşerilerimizi daha sık memleketlerinde misafir etmeyi arzu ediyoruz. Aynı zamanda yine Giresun’da yatırım yapmalarını ve iş kurmalarını bekliyoruz. Turizm alanında ve biliyorsunuz Bulancak Organize Sanayi Bölgemizde başladı. Buralarda yatırım yapmaya davet ediyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Başarılı bir Giresun günleri organizasyonu diliyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri