GİRESUN KARAHAN LÜBNAN VE KATARLI GAZETECİLERİ AĞIRLADI

GİRESUN KARAHAN LÜBNAN VE KATARLI GAZETECİLERİ AĞIRLADI

GİRESUN KARAHAN LÜBNAN VE KATARLI GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Giresun
G.Tarihi: 17.08.2016 00:20
1249 Okunma
0
GİRESUN KARAHAN LÜBNAN VE KATARLI GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Giresun’un tanıtımı için çeşitli aktivitelerin düzenlendiğini ifade eden Vali Karahan, son dönemlerde Ordu-Giresun Havalimanın açılması ile birlikte tanıtım faaliyetlerinde THY ile birlikte işbirliği yapılarak gerçekleştirmeye başladıklarını belirti.

Vali Hasan Karahan, Giresun Valiliği ve Türk Hava Havayolları (THY)'nın işbirliği sonucunda Lübnan ve Katar’dan gelen gazetecilerle biraraya geldi. 
Giresun’un tanıtımının yapılması ve özellikle 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından Türkiye’de olumsuz bir etkinin olmadığının, Türkiye’nin her tarafından rahatça seyahat edilebileceğini göstermek ve ilimizin turizm açısından tanıtımını yapmak üzere Giresun’a Lübnan ve Katar’dan gelen basın mensupları ile Valilikte biraraya gelen Vali Karahan, gazetecilerle bir süre sohbet ederek, Giresun'un güzelliklerini anlattı.
Turizmde marka şehir olma yolunda son yılarda önemli bir aşama kaydettiğine dikkat çeken Vali Karahan, ilimizin gezilip, görülecek doğal birçok mekânının yanında tarihi mekânları ile de turizm açısından oldukça önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyerek, THY'nın seferlere başlamasının ardından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)'nın da desteği ile birlikte tanıtım atağına geçildiğini, bununla birlikte konaklama sorununun çözüme kavuşturulması için de çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. 
Vali Karahan, yeşilin mavi ile buluştuğu il olan Giresun’un doğal güzelliklerinin Karadeniz sahilinden, hata Karadeniz’in ortasından, Karadeniz’in yaşanabilir tek Adası olan Giresun Adası’ndan başladığını, dereleri ile doğal şelaleleri ile tabiat parkları ile yaylaları ve Giresun Kalesi başta olmak üzere tarihi dokusu ile aynı gün içerisinde çok değişik mekanların gezilebilme imkânı olduğunu, sahilden yaylalara kısa bir sürede çıkılabildiği, ulaşım sorunu bulunmayan yaylaların doğal güzelliklerinin bölgemize gelen turistleri hayran bıraktığını ifade etti. 
Lübnan ve Katar’dan gelen basın mensupları ise kendilerine gösterilin yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali Karahan’a teşekkür ederek, Giresun’u muhteşem bulduklarını, memleketlerine döndüklerinde sosyal medya başta olmak üzere haber ve programlarında Giresun’u geniş bir şekilde tanıtacaklarını belirtiler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri