GİRESUN KYK ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

GİRESUN KYK,GİRESUN YURTKUR FETHİ ELMAS,GİRESUN YURTKUR,GİRESUN HABERLERİ

GİRESUN KYK ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Giresun
G.Tarihi: 19.12.2016 16:14
7891 Okunma
0
KYK Öğrencilerinden Polis Ziyareti

Giresun KYK İl Müdürlüğüne bağlı Yurtlarda kalan öğrenciler dün akşam Giresun Merkez’deki polis noktalarını ziyaret ederek örnek bir davranışa imza attılar.

Kredi Yurtlar Kurumu Giresun İl Müdürlüğü BASIN BÜLTENİ

KREDİ VE YURTLAR KURUMU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)  Giresun İl Müdürlüğüne bağlı Yurtlarda kalan öğrenciler dün akşam Giresun Merkez’deki polis noktalarını ziyaret ederek örnek bir davranışa imza attılar.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan menfur terör saldırısı nedeniyle taziyede bulunmak ve  polislerimize destek vermek amacıyla İl Müdürü Fethi ELMAS ile KYK yurtlarında kalan bir grup öğrenci Merkezde bulunan polis noktalarını ziyaret ederek görevli polislere sıcak çorba ikramında bulundular ve gül takdim ettiler.

Ziyaretlerde birlik ve beraberlik vurgusu yapan İl Müdürü ELMAS, “ polisimiz güvenliğimiz ve huzurumuz  için gece gündüz demeden bu onurlu görevi canları pahasına yerine getiriyorlar. Onlar sayesinde evlerimizde huzur içerisinde yaşıyoruz “ diyerek, şehit polislerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar dilediğini ifade etti.

Zaman zaman yoğun kar yağışı altında gerçekleşen ziyaret esnasında öğrencilerin sıcak çorba ikramı ve gül takdimi ile duygulu anlar yaşayan polislerimizde; “Milletimizin ve halkımızın bizim yanımızda olduklarını göstermeleri bizi ziyadesiyle mutlu ve motive ediyor.” diyerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Ziyaret esnasında İl Müdürü Fethi ELMAS ve öğrencilerin yanı sıra Şube Müdürleri Mustafa AYDIN, Adnan KIR, Yurt Müdürleri Sevgi BAYRAM ve Zafer NURİOĞLU’ da hazır bulundu.

İLETİŞİM:

İl Müdürlüğü Adresi: Kale mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:26

Telefon: 0 454 216 10 27

Kredi Yurtlar Kurumu Giresun İl Müdürlüğü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri