GİRESUN,TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

GİRESUN,TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

GİRESUN,TERÖRE KARŞI TEK YÜREK
Giresun
G.Tarihi: 24.12.2016 23:37
2999 Okunma
0
Giresun, Teröre Karşı Tek Yürek
 
Geçtiğimiz günlerde üst üste meydana gelen terör olaylarına tepki göstermek amacıyla, AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi ve BBP İl Başkanlıklarının organizasyonu  ile kamu ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle “Teröre Lanet” yürüyüşü gerçekleştirildi. 21 Aralık 2016 Çarşamba günü  gerçekleşen ve Üniversite akademik-idari personeli ile öğrencilerinin de yer aldığı yürüyüş, Giresun-Debboy mevkiinden başlayarak, Atatürk Meydanında sona erdi.
 
Üniversite öğrencilerinin açtıkları 100 metrelik Türk Bayrağı ile katıldıkları yürüyüşe, Giresun Valisi Hasan KARAHAN, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan SARAÇ, Belediye Başkanı Kerim AKSU, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan ERSOY, İl Emniyet Müdürü Uğur ÖZTÜRK, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
 
"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Türk-Kürt kardeştir, huzuru bozan kalleştir", "Polis ve askere uzanan eller kırılsın" gibi sloganların atıldığı yürüyüşün sonunda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU’nun okuduğu ortak basın bildirisinde, Türkiye'yi bölmek isteyenlere karşı durmak, kalleşçe gerçekleştirilen terör saldırılarını kınamak ve herkese Giresun halkının tek yumruk olduğunu göstermek amacıyla yürüyüşün gerçekleştirildiği ifade edildi.
 
Basın bildirisinin okunmasının ardından  saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile “Teröre Lanet” yürüyüşü sona erdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri