GİRESUN’U SEL ALDI

GİRESUN’U SEL ALDI

GİRESUN’U SEL ALDI
Giresun
G.Tarihi: 01.07.2016 21:53
3686 Okunma
0
GİRESUN’U SEL ALDI
Giresun’da etkili olan şiddetli yağmur Karadeniz sahil yolu ve toplama yol üzerinde tıkanmalara yol açarken, bazı iş yerlerinde ise su baskınlarına sebep oldu.  Her zamanki gibi ulaşıma kapanan transit yolda ve yan yolda gözler Karayolları ekiplerini ararken, yine işbaşa düştü dercesine Giresun Belediyesi çözüm üretti.
İftar sonrası etkili olan şiddetli yağışlar aralıklarla sürdü. Etkili olan yağış sonrası su birikintileri oluştu Belediye yetkilileri ve itfaiye su birikintilerine müdahale ederken Polis ise toplama yolu kısa süreli trafiği kapatarak trafiği şehir içine verdi. Belediye ekiplerinin hummalı çalışması sonrası tıkanıklıklar açılırken trafik kontrollü olarak yeniden açıldı.
Yağmur sonrası Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, ekiplerin çalışmasını takip etti.
Kuvvetli bir yağmur yağdığını ve ufak tefek su baskınları haricinde ciddi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirten Ersoy, “ Karadeniz sahil yolunda sıkıntılar yaşadık, menfezlerin doluluğu bizi sıkıntıya düşürüyor. Yan yol dediğimiz Karadeniz sahil yolunun şehir içi geçişi olduğu gibi su altındaydı. Trafiği keserek ekiplerimiz anında müdahale etti. Su tahliye oldu şuan temizlik işlemlerini yaptırıyoruz” dedi.
Haber:Candemir Sarı-GİRESUN

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri