GİRESUN VALİSİ ŞEHİT AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMADI

Vali Karahan, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

GİRESUN VALİSİ  ŞEHİT AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMADI
Giresun
G.Tarihi: 26.01.2017 08:51
1465 Okunma
0
Vali Karahan, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

Sayın Valimiz Hasan KaraUhan, Suriye’de sürdürülen Fırak Kalkanı Harekâtında Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk’un Ordu-Giresun Havalimanında ki karşılama törenine katıldı.
 
Gaziantep’te 21 Ocak Cumartesi günü saat 09.00 da düzenlenen askeri törenin ardından hava yolu ile Giresun’a uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Doruk için Ordu-Giresun Havalimanında karşılama töreni düzenlendi.
 
Tören öncesi ve tören sonrası şehidimizin ailesini havalimanında biran olsun yalnız bırakmayan Vali Karahan, şehidin ailesi yakından ilgilenerek, acılarını paylaşarak teselli etti.
 
Şehidimizin Ay-Yıldızlı Bayrağa sarılı tabutu, Ordu-Giresun Havalimanında, TSK ya ait Solo Türk Uçağından askerlerin omuzunda indirilerek törenle alanda beklemekte olan Alucra Belediyesine ait Cenaze Nakil Aracına konulduktan sonra kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Alucra’ya hareket etti.
 
Şehit Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk (2013-4254) Giresun ili Alucra ilçesi Çiçekli Köyü nüfusuna kayıtlı olup ana adı Hava, baba adı Hasan’dır. Şehidin; 2 erkek ve 2 kız kardeşi bulunmaktadır. Bekar olan Şehit P.Uzm. Çvş. Emre Doruk’un kardeşleri Durmuş Doruk (40), Osman Doruk (33), Hatice Kasap (36) ve Kezban Urkaç (31) evlidir.
 
Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Şehidimizin il dışında bulunan ailesi Ordu-Giresun Havalimanında karşılanarak defin işlemleri için gerekli koordinasyonlar kuruldu.
 
Şehidimiz, Ordu-Giresun Havalimanındaki karşılama töreninin ardından karayolu ile 21 Ocak Cumartesi günü Alucra ilçesine götürülürken, ailesinin isteği üzerine defin işlemleri 22 Ocak Pazar günü öğle namazına müteakip düzenlenecek tören ve kılınacak cenaze namazının ardından ilçenin Akçiçek Köyü Mezarlığında toprağa verilecektir.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 151 gündür Suriye de icra edilmekte olan “Fırat Kalkanı Harekatı” kapsamında yürütülen operasyonlar sırasında 20 Ocak Cuma günü El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde 4.Komando Taburu 2’inci Komando Birliğine yönelik DEAŞ terör örgütü mensubu teröristlerce gerçekleştirilen bomba yüklü araç saldırısı sonucunda; piyade uzman çavuşlar Emre Doruk (28), Selim Topal (27) ve Bahattin Bakır (27) ile piyade uzman onbaşılar Mete Can (26) ve Ramazan Taşkın (24) şehit düşmüştü.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri