GİRESUN VALİSİNDEN BAYRAM MESAJI

Vali Sarıfakıoğulları’nın Kurban Bayramı Mesajı

GİRESUN VALİSİNDEN BAYRAM MESAJI
Giresun
G.Tarihi: 26.08.2018 07:10
1276 Okunma
0
Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
 
“Dini ve Milli Bayramlarımız; vatandaşlarımızı, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birbirine yakınlaştıran, birliğini ve dirliğini pekiştiren, böylelikle insanlarımızı günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran anlamlı ve müstesna günlerdir.
 
Bu anlamlı ve müstesna günlerimizden biri de insanlarımız arasında yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, dini bayramlarımızdan ikincisi olan mübarek Kurban Bayramı’dır.
 
Bir kez daha mübarek Kurban Bayramı’nı idrak edecek olmanın coşku, heyecan ve mutluluğunu yaşarken, bu bayramı da vesile ederek, dargınlık ve kırgınlıklarımızı unutup,  aramızdaki dayanışma ve yardımlaşmayı artırmak suretiyle, kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz.
 
Mübarek Kurban Bayramı’nın; tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dilerken, büyüklerimiz, aile fertlerimiz, yakın çevremiz, dost ve komşularımızla olan bağlarımızı güçlendiren bayram sürecinin daim olmasını temenni ederim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutlar, her gününüzün bayram sevinci içinde, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini diler, sevgi ve saygılar sunarım.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri