GİRESUN VE ORDU'DA HATIRA ORMANI KURULDU

Giresun ve Ordu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı Kuruldu

GİRESUN VE ORDU'DA HATIRA ORMANI KURULDU
Giresun
G.Tarihi: 30.11.2017 14:30
2075 Okunma
0


Giresun ve Ordu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı Kuruldu

Giresun ve Ordu İllerimizde görev yapan öğretmenlerimiz adına her iki İlimizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı kuruldu.
Yetiştirdiği nesillerle geleceğimize yön verip şekillendiren kutsal bir meslek mensubu olan öğretmenlerimiz için Ordu ve Giresun İllerimizde “24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı” kuruldu. Öğretmenlik; emek, fedakarlık, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Öğretmenlerimiz; aydınlık geleceğin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağdaş, demokratik, milli ve manevi değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde en kutsal görevlerden birini yerine getirmektedirler.
Bu kapsamda; ağaç ve orman sevgisini artırmak, eğitim camiamızın en önemli unsurlarından olan öğretmenlerimiz için her öğretmenimiz adına görev yaptığı ilde 1 adet fidan dikilerek “24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı” kuruldu. Giresun İlinde görev yapan 5.646 öğretmen ile Ordu İlinde görev yapan 9.755 öğretmen adına toplam 15.401 adet fidan dikildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı; Giresun İlinde Merkez İlçe Kemerköprü Şefliği Sultaniye Köyü Karatepe Mevkiinde, Ordu İlinde Altınordu İlçesi Ordu Şefliği Alisayvan Mahallesinde kurulmuştur.
Giresun İlindeki törene; Vali yardımcısı Metin Maytalman, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, İl protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çalışanlarımız katıldı.
Törende konuşma yapan Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; protokole ve katılımcılara ormancılık faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Orman Genel Müdürlüğü olarak Ülke genelinde her ilde “24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı” kurulduğunu, bu kapsamda 1 milyonu aşkın fidanın toprakla buluşturulduğunu belirtti. Giresun’da ve tören alanında dikilen fidanlar hakkında bilgiler verdi.
Törende konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt; 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, her öğretmen adına bir fidan dikmeninin en güzel hediyelerden biri olduğunu belirterek Orman Genel Müdürlüğü ve özelde Giresun’da görev yapan tüm çalışanlarına teşekkür etti.
Törendeki konuşmasında; 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle tüm öğretmenlerin gününü tebrik eden Vali Yardımcısı Metin Maytalman da oluşturulan “24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı ve dikilen fidanlar için Orman Bölge Müdürü ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından protokol ve tüm katılımcılarla birlikte “24 kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı”na fidanlar dikildi, katılımcılara ve vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenler ile öğrencilerin ve Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katıldığı Ordu İlindeki törende; “24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı”na fidan dikildi. Öğrencilere, katılımcılara ve öğretmenlere ücretsiz fidan dağıtıldı.




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri