GİRESUN'A METAMORFOZ KİLİSESİ ANITIMI DİKİLİYOR!

Metamorfoz Kilisesinin Anıtı mı Dikiliyor!

GİRESUN'A METAMORFOZ KİLİSESİ ANITIMI DİKİLİYOR!
Giresun
G.Tarihi: 07.04.2016 20:19
3163 Okunma
2
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü Giresun Meydanına dikilmekte olan saat kulesi olarak adlandırılan anıt içi bir basın bildirisi yayınladı.

Tütüncü açıklamasında  ‘’Giresun Belediyesi maalesef Giresun tarihinde görülmemiş bir ayıba daha imza atmıştır. Toplumun hiçbir kesiminin asla ve asla tasvip etmeyeceği, örfümüze, âdetimize, kültürümüze, inancımıza hiçbir şekilde uymayan bir ucubeyi Giresun halkının gözüne sokarcasına tam şehrin merkezine dikmiştir.  Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte milli manevi değerlerimize sahip çıkacak ve Giresun halkının genel eğilimini alarak, bizi ülke ve dünya kamuoyuna tanıtacak ve ses getirecek milli bir sembol yerine, farklı bir din farklı bir kültürün sembolü olan metamorfoz kilisesinin anıtını dikmek, halkımızın inancıyla ve maneviyatıyla alay etmekten başka bir şey değildir. Giresun Belediyesi’nin bu yanlıştan bir an önce vazgeçmesini istiyor, bu ayıba imza atanları kınıyorum’’ dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
kanber8 yıl önce
"küpünün içinde ne varsa dışına o sızar"demiş eskiler..

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri