GİRESUN'DA 100. BYPASS AMELİYATI

GİRESUN'DA 100. BYPASS AMELİYATI,Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi

GİRESUN'DA 100. BYPASS AMELİYATI
Giresun
G.Tarihi: 20.12.2016 19:06
3933 Okunma
0
Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde 2015 yılı Ekimayında açılan Anjiyo ve Kardiyovasküler Cerrahi Ünitesi faaliyetlerine devam ediyor. Açıldığı günden bu yana 12 Aralık Pazartesi günü 100. Bypassameliyatını gerçekleştiren ekibe, anlamlı bir tören gerçekleştirildi.
Törende 100. Bypassameliyatına özel hazırlanan pastayı ilk bypass ameliyatı olan hasta Ayselİlanbek kesti. Hemşireleri tarafından hastaya çiçek takdim edildi. Ayrıcaİstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eğitimalan, anjiyo-KVC ünitelerinin ekip üyelerine Giresun Kamu Hastaneleri Birliği GenelSekreterimiz Op. Dr. Hasan Arslantürk tarafından çiçek takdim edildi.
Genel Sekreter Op. Dr.Hasan Arslantürk;  “Kardiyovasküler cerrahive anjiyo üniteleri hastanemiz, ilimiz ve bölgemiz için büyük bir kazanımdır.Toplamda bugüne kadar KVC ekibimiz 100. bypass ameliyatını, 8 hastamızaaort replasmanı ameliyatı gerçekleştirdi, anjiyo ekibimiz tarafından 1.175hastamıza anjiyo işlemi yapıldı, bunlardan 297’si acilden başvuranhastalarımızdı. Yine anjiyo işlemi sırasında 477 hastamıza stent işlemi,23 hastamıza geçici, 16 hastamıza da kalıcı kalp pili uygulaması yapıldı.Bu iş hekimiyle, hemşiresiyle ekip işi, onlar bizim gözbebeğimizdir.Ekibimizin eline emeğine sağlık, hastalarımıza geçmiş olsun diyor, sağlıklıgünler diliyorum” dedi.

Törende Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Şahin, Başhekimimiz Op. Dr. TuncerÖztürk, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Tolga Gürgen, Dr. Şevket Gürsoy,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İpek Elifoğlu, Sağlık Bakım HizmetleriMüdür Yardımcısı Hülya Yılmaz, Kardiyovasküler Cerrahi ve anjiyo ekibikatıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri