GİRESUN'DA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI

ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI…

GİRESUN'DA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI
Giresun
G.Tarihi: 09.05.2017 20:08
2018 Okunma
0
ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI…
Giresun’un sosyo-ekonomik hayatına renk katan “Giresun Alışveriş Festivali” başkladı.
Geçtiğimiz hafta kapılarını açan “Giresun Alışveriş Festivali” bu da yıl yurdumuzun değişik tat ve lezzetlerini de Giresunlularla buluşturuyor.
Öncü Fuarcılık tarafından liman sahasında açılan alışveriş festivalinde, giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan oyuncağa binlerce ürünü ekonomik fiyatlardan bulmak mümkün. 
Ayrıca, Afyon’un sucuğu, Kastamonu’nun balı, Adıyaman’ın kahvesi, İzmit’in pişmaniyesi, Hatay’ın salçası, Kars’ın kaşar peyniri, Çorum’un leblebisi ve birçok yöreye has yöresel tatlar alışveriş festivalinde. Festivalde kurulu oyuncaklar ise adrenalin tutkunlarına heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Öncü Fuarcılık Koordinatörü Hakan Karaahmet, Giresun’un sosyo-ekonomik hayatına renk katmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği “Giresun Alışveriş Festivali”nin bu yıl daha renkli ve zengin bir içeriğe sahip olduğunu ifade etti. Festivalde binlerce ürünün ekonomik fiyatlarla tüketiciye sunulduğunu kaydeden Karaahmet, “festivalimize bu yıl yöresel tat ve lezzetleri de kattık. Yurdumuzun dört bir köşesine has yöresel ürünleri Giresunluların damak tadına sunduk” dedi Hasan Maden
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri