GİRESUN'DA ​FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI

GİRESUN'DA ​FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI

GİRESUN'DA ​FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI
Giresun
G.Tarihi: 20.11.2016 00:25
1367 Okunma
0
FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYI AYDINLATILDI.

07.11.2016 günü Keşap ilçemizde müşteki Dursun A’ ya ait park halindeki 28 K…. Plaka sayılı tırda meydana gelen faili meçhul akaryakıt hırsızlığı olayının aydınlatılması, failinin tespiti ve yakalanmasına yönelik Keşap İlçe Emniyet Amirliği ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde;

Hırsızlık olayını şüpheli İ.A. isimli şahsın gerçekleştirdiği ve sürücüsü bulunduğu 55 GR …. Plaka sayılı beyaz renk İveco marka tırı müştekiye ait park halinde bulunan 28 K ….. plaka sayılı tırın yanına park ederek, akaryakıt deposundan hortum kullanarak 400 litre mazotu çaldığı belirlenmiş, şüpheli İ.A. hırsızlık olayında yeğeni A.A.ya ait Kırmızı renkli Mercedes marka tıra ait plakayı kullandığı, olay sonrasında dereli yol kavşağından dönüş yaparak Trabzon istikametine devam ettiği ve aracın gerçek plaklarının ise 55 GP….. çekici ve 45 DZ …. Dorse plakalı tır olduğu, olay yeri ,çevresi ile güzergahta bulunan güvenlik ve Mobese kameralarının titizlikle incelenmesi sonucu tespit edilmiştir.

Elde edilen bilgiler sonrası olayla ilgili C. Savcısından alınan talimat doğrultusunda, şüpheli İ.A. ve yeğeni A.A. hakkında “Otodan Hırsızlık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından işlem yapılmış olup, Faili Meçhul otodan akaryakıt hırsızlığı olayı aydınlatılmıştır.

Daha Huzurlu, Daha Güvenli ve Daha İyi Yaşanılabilir Bir Giresun İçin Hep Birlikte…

GİRESUN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri