GİRESUN'DA GÖZALTILAR SÜRÜYOR!

GİRESUN'DA GÖZALTILAR SÜRÜYOR!

GİRESUN'DA GÖZALTILAR SÜRÜYOR!
Giresun
G.Tarihi: 11.08.2016 10:24
6468 Okunma
0
GİRESUN'DA GÖZALTILAR SÜRÜYOR!
Giresun’da Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında aralarında işadamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin emniyetteki sorgularının ardından adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.
15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerine yönelik operasyon sürüyor.
Giresun’da, FETÖ ile bağlantısı olduğu ve finansal kaynak sağlamak suçuyla 30-35 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Aralarında kapatılan Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) yönetici ve üyelerinin de bulunduğu kişilerinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü ifade edildi. Bu kişilerin emniyetteki sorgularının ardından adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor. Gözaltına alınanlar arasında Giresun iş hayatından önemli isimlerinde yer aldığı öğrenildi.
ÇAĞRI KOLEJİNE KAYYUM ATANDI
Öte yandan FETÖ operasyonu kapsamında kapatılan ve devlet tarafından el konulan Özel Giresun Çağrı Kolejine kayyum atandı. Kayyum heyeti Mali Müşavirler, Fahri Uzun, Nazmi Kap, Murat Türk ve Suat Mumcuoğlu’ndan oluşuyor. Bundan sonra Milli Eğitim Bakanlığı uhdesinde eğitim-öğretim devam edecek olan okula, yıkılarak yerine yeni bina yapılacak olan imam hatip ortaokullardan bir tanesinin taşınacağı kaydedildi.
Candemir SARI-GİRESUN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri