GİRESUNDA HUZUR TOPLANTISI

VATANDAŞ BULUŞMALARI ÇERÇEVESİNDE HUZUR TOPLANTISI

GİRESUNDA HUZUR TOPLANTISI
Giresun
G.Tarihi: 07.12.2016 13:07
3578 Okunma
0
VATANDAŞ BULUŞMALARI ÇERÇEVESİNDE HUZUR TOPLANTISI

29/11/2016 günü, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Uğur ÖZTÜRK’ün başkanlığında, genel güvenliğe ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek amacıyla, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Çınarlar Polis Merkezi Amir Vekili ve Aksu Mahallesi sakinlerinin katılımıyla, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Huzur Toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıda Asayiş Şube Müdürümüz tarafından il merkezi ve mahallelerimizde meydana gelen asayiş olayları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapılmış, ardından 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili hazırlanan video gösterimi izlenmiştir.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Uğur ÖZTÜRK ise yaptığı konuşmada;

İlimizde meydana gelen olaylar, alınan tedbirler ile, Hırsızlık ve Dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için dikkatli ve duyarlı olmalarını, yine SMS ve 155 telefon ihbarlarının, meydana gelen olayların aydınlatılmasında, faillerin yakalanmasında önemli katkısının olduğunu, ihbar eden vatandaşlarımızın kimliklerinin kesinlikle gizli kaldığını belirtmiştir. Ayrıca; Polis, Asker ve diğer Kamu çalışanlarının hiçbir şekilde vatandaşlardan para istemeyeceğini, bu tür talepler dolandırıcıların kullandığı yöntemler olduğunu, vatandaşlarımızın da bu senaryolara inanmamalarını belirterek, vatandaşlarımızın mahallelerinde yabancı plakalı araç ve şahıslar ile ilgili kolluk kuvvetlerine yardımcı olmalarını istemiştir.

Konuşmalarının devamında; Sayın İl Emniyet Müdürümüz 15 Temmuz gecesi yaşananların unutulmaması ve unutturulmaması hususlarına değinmişlerdir.

İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın da desteğiyle suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Daha Huzurlu, Daha Güvenli ve Daha iyi Yaşanılır Bir Giresun İçin Hep Birlikte…

GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri