GİRESUNDA LAPAROSKOPİK HİSTEREKTOMİ AMELİYATI YAPILDI

Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Laparoskopik Histerektomi Ameliyatına Başladı

GİRESUNDA LAPAROSKOPİK HİSTEREKTOMİ AMELİYATI YAPILDI
Giresun
G.Tarihi: 06.02.2017 13:06
1696 Okunma
0
Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Laparoskopik Histerektomi Ameliyatına Başladı
Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi şehrimizde ilk kez yapılan kapalı rahim alınması ameliyatını başarı ile gerçekleştirdi.
 

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Vehbi Yavuz TOKGÖZ ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet SİPAHİ tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon ile daha önceleri İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde yapılan bu ameliyat artık Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de yapılmaya başlanmış oldu.
 
Başarıyla gerçekleştirilen ameliyattan sonra bir açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Vehbi Yavuz TOKGÖZ, Giresun’da ilke defa yapılan bu operasyonla, açık ameliyatla bir haftayı bulabilecek iyileşme sürecinin iki günde tamamlandığını ve hastanın günlük aktivitelerine hızla döndüğünü ifade etti. Daha önce bir çok jinekolojik operasyonun kapalı yöntemle yapıldığını söyleyen Sayın TOKGÖZ, ortak kulanım sonrası ekipman eksiğinin hızla tamamlanması ile kapalı rahim alınması ameliyatının da başarılı şekilde gerçekleştiğini belirtti.
 
Teknolojik gelişmelere bağlı olarak sağlık alanında da yeni yöntemlerin sürekli uygulandığın belirten Yrd. Doç. Dr. Vehbi Yavuz TOKGÖZ tüm bu gelişmelere bağlı olarak ilerleyen yıllarda Giresun’da kapalı ameliyatların daha ileri düzeyde gerçekleştirilebileceğini umduklarını sözlerine ekledi.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri