GİRESUN'DA SİGORTACILAR GÜNÜ KUTLANDI

GİRESUN'DA SİGORTACILAR GÜNÜ KUTLANDI

GİRESUN'DA SİGORTACILAR GÜNÜ KUTLANDI
Giresun
G.Tarihi: 06.06.2019 22:44
1085 Okunma
0
Her yıl 27 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında kutlanan Sigorta Haftası münasebetiyle, Giresun Sigorta Acenteleri Derneği Atatürk meydanında Atatürk büstüne çelenk koydu ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Giresun Sigortacılar Acenteleri Derneği Başkanı Abdulkadir Gürel, Sigorta Haftası münasebetiyle yapmış olduğu açıklamada “ Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de sigorta bilinci günden güne artıyor. Hemşerilerimiz ev, araç, iş yeri, emeklilik ve sağlık dahil bütün risklerini sigorta güvencesi altına almalılardır” dedi.

Türkiye’de ilk sigorta faaliyetlerinin 1893 yılında başladığını, sektörün yarattığı fon ve sağladığı istimnamın Türkiye ve şehrimiz ekonomisine ciddi katkı sağladığını ifade eden Başkan Gürel sözlerine şöyle devam etti;

Artık müşterilerimiz bir poliçe kestirdiği zaman daha çok araştırıyor daha çok bilgi sahibi oluyor. Buda sektörümüz ve meslektaşlarımız açısından çok olumlu bir tablodur. Tüketicilerimizin lehine çıkan yasalar ise daha az mağduriyet yaşanmasına imkan sağlıyor.

Her sektörde olduğu gibi bizler de çeşitli dönemlerden ve sıkıntılardan geçiyoruz. Sektörümüzün sorunlarını biliyor, çözüm önerilerimiz ile ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışıyoruz.

Sigortacılığın geliştirilmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılması konusunda Sigorta Haftası çok önemlidir. Bu vesile ile tüm sektör temsilcilerimizin ve meslektaşlarımızın Sigorta haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Sigorta haftasına Giresun Atatürk meydanında, Atatürk büstüne çelenk koyarak başlayan Giresun Sigorta Acenteleri Derneği üyeleri ardından Giresun Valisi Sayın Harun Sarıfakıoğulları’nı, Giresun Belediye Başkanı Sayın Aytekin Şenlikoğlu’nu ve Tarsim Müdürü Bülent Yaşar’ı ziyaret ettiler
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri