GİRESUNDA TERÖRE GEÇİT YOK!

Giresun'da Güvenlik Güçlerimizin Terörü Önleyici Operasyonları Devam Ediyor

GİRESUNDA TERÖRE GEÇİT YOK!
Giresun
G.Tarihi: 26.01.2017 18:38
1844 Okunma
1
Giresun'da Güvenlik Güçlerimizin Terörü Önleyici Operasyonları Devam Ediyor

İlimizde terör örgütlerinin barınmalarını ve faaliyette bulunmalarını engellemek amacıyla gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin Giresun İl Jandarma Komutanlığı tarafından kamuoyuna yönelik bilgilendirme açıklaması yapıldı.
 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
 
Giresun İl Jandarma Komutanlığı tarafından; Giresun İli Dereli İlçesi kırsal alanında, Jandarma Özel Harekât Timleri ve zırhlı araçların katılımı ile 24 Ocak 2017 günü PKK/KCK terör örgütü mensuplarının barınmalarına engel olmak, tespit ve etkisiz hale getirmek maksadıyla zorlu arazi ve iklim koşullarında operasyon faaliyeti icra edilmiş ve aynı gün başarı ile sonlandırılmıştır.
 
Bölgemizde terör örgütlerinin faaliyet göstermesi ve barınmalarına engel olmak için yoğun olarak icra edilmekte olan faaliyetler azim ve kararlılıkla sürdürülecektir.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ7 yıl önce
çetin kış şartlarında terör örgütlerine yönelik bölgemizde ,ülkemizin herhangi bir yerinde ve fırat kalkanı operasyonlarını başarıyla icra eden mehmetçiğimize rabim güç ve kuvvet versin. baş komutanımız recep tayyip erdoğan ın kararlı ve azimli tutumu sayesinde tüm cephede askerimiz özel harekatçılarımız ve korucularımız destan yazmaya devam ediyorlar. başımızda bulunan bu püskülü bela olan terör bitene kadar. durmak yok yola devam.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri