GİRESUN'DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI

Giresun-10 mayıs trafik haftası etkinliği yapıldı

GİRESUN'DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI
Giresun
G.Tarihi: 14.05.2017 00:55
1577 Okunma
0
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN 10 MAYIS TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ
06-14 Mayıs tarihleri arası Trafik Haftası olması münasebetiyle, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde İlimizde 10 Mayıs 2017 günü çeşitli etkinliklerle Trafik Haftası kutlandı.
Trafik kurallarına uyarak meydana gelen kazaların, can ve mal kaybının azaltılması amacıyla, Vatandaşlara Trafik bilincini aşılamak ve dikkat çekmek için, İl protokolü, öğrenciler, Giresun Engelliler Derneği, özel iş okulu öğrencileri ve vatandaşların katılımıyla 10 Mayıs 2017 günü Saat 10:00 da Debboy Mevkiinden Gazi Caddesini takiben Belediye Meydanına kadar yürüyüş yapıldı.
Programa Vali Yardımcımız Sayın Recep UZAL, Jandarma Alay Komutan Vekili Jandarma Albay Fatih KILINÇ, Belediye Başkanı Kerim AKSU, İl Emniyet Müdürümüz Uğur ÖZTÜRK, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan KURT, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Kamu Kurum ve Kuruluşların temsilcileri katılmışlardır.
Yürüyüşün ardından Trafik Haftası Komite Başkanı Vali Yardımcımız Sayın Recep UZAL tarafından Atatürk Anıtına Çelenk sunulmuş, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Uğur ÖZTÜRK’ün Trafik Haftası Münasebetiyle yapmış olduğu konuşma sonrası, Trafik haftası konulu yarışmada Şiir alanında 1. Olan Hamdi BOZBAĞ Lisesi 10-A Sınıfı öğrencisi Ezel Çağla DÖNMEZ’in yazdığı şiiri okumasından sonra dereceye giren öğrenciler ödüllendirdi.
Belediye Meydanına kurulan minyatür trafik pistinde yapılan eğitimde, öğrencilerimizin karayolunda nasıl hareket etmeleri gerektiği, emniyet kemeri kullanmanın önemi ve trafikte karşılaşabilecekleri tehlikeler anlatılarak, akülü araçlarla uygulamalı trafik eğitimi verildi. 
İl protokolüne alkol gözlüğü ile görüşün ve dikkatin ne kadar azaldığı uygulamalı olarak gösterilmiş, trafik logolu pastanın kesilerek ikram edilmesinden sonra trafik standı gezilerek programa son verildi.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri