GİRESUN'DA TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ 1 YARALI

GİRESUN'DA TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ 1 YARALI

GİRESUN'DA TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ 1 YARALI
Giresun
G.Tarihi: 19.12.2016 16:14
20393 Okunma
0
Giresun'un Doğankent ilçesinde meydana gelen Trafik Kazasında 2 kişi öldü 1 kişide yaralandı
Tirebolu-Doğankent Karayolu’nda meydana gelen feci kazada, akaryakıt tankeriyle çakıl taşıyan tır çarpıştı, kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi can verirken, bir kişi de ağır şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 15 Aralık Perşembe günü (bugün) saat 15.30 sıralarında Tirebolu-Doğankent Karayolu’nun 6’ncı kilometresinde Kısırbük mevkiindeki virajda meydana gelen kazada, Fikri Hancı yönetimindeki 28 K 8661 plakalı tır ile Hamit Tozcu idaresindeki 28 K 0848 plakalı akaryakıt tankeri feci şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle içi dolu olan akaryakıt tankeri büyük bir gürültüyle patladı ve her iki araç da yanmaya başladı. Alev alan tankerden çıkan dumanlar çevreyi sararken; kazayı görenler olay yerine yardıma koştular. 
Kazanın duyulmasıyla birlikte Tirebolu Belediyesi İtfaiyesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri olay yerine intikal etti. İtfaiye Ekipleri yanan araçları söndürme gayreti içindeyken, tanker sürücüsünü yaralı olarak kurtaran ekipler, Acil 112 Ambulansıyla ilgili şahsı hastaneye kaldırdılar. Tanker sürücüsü olduğu bildirilen Hamit Tuzcu, acilen Giresun Devlet Hastanesine kaldırılırken; çakıl dolu tırda bulunan sürücü Fikri Hancı ile yanında bulunan arkadaşı Gökhan Düdükçü’nün cesetleri uzun uğraşlar sonucu aracın altında çıkarılarak, Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.







MAHMUT BORA-Foto : Tayfun Firidinoğlu
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri