GİRESUN'LU AK KADINLARDAN HUZUR EVİNE ZİYARET

GİRESUN AK KADINLARDAN HUZUR EVİNE ZİYARET

GİRESUN'LU AK KADINLARDAN HUZUR EVİNE ZİYARET
Giresun
G.Tarihi: 09.03.2017 01:02
1446 Okunma
0
Giresun-Duroğlu Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi ve Ak Parti Belde Kadın Kolları Teşilatından Huzur evi ziyareti
Duroğlu Belediyesi Sosyal Hizmetler birimi ile birlikte Ak Parti belde Kadın Kolları Teşkilatımız Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN, ziyaretle ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, “Büyüklerimizi unutmadığımızı kendilerinin bize emanet olduğunu biliyoruz Belde Başkanlığı olarak bu ziyaretin oldukça anlamlı olduğunu düşünüyorum. Yaşlılık her insanın göreceği bir zaman dilimidir. Gönüllerimizde yer olduğunun göstergesi olarak bir heyet halinde Huzurevine bu ziyareti gerçekleştirdik. Büyüklerimizin gönüllerini aldık, Şükran ve saygılarımızı sunduk. Onları unutmadığımızı kendilerinin bize emanet olduğunu biliyoruz. Bugünde kendilerinin yalnız olmadıklarını hissettirmemeye çalıştık. Bizlere bu ziyarette gönül kapılarını açan huzurevi yetkililerine şahsım belediye ve parti teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Ak parti belde kadın kolları teşkilatı ise belediye başkanı Murat KILIÇASLAN’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Huzurevi misafirleri ile bir süre sohbet eden heyet getirdikleri hediyeleri ve karanfilleri yaşlılarımıza takdim ederek daha sonra yetkililerle bir süre görüş alışverişinde bulunarak ayrıldılar.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri