GİRESUN'LU ASKER TUNCAY ZENGİN ŞIRNAKTA ŞEHİT DÜŞTÜ

GİRESUN A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ,GİRESUN'LU ASKER TUNCAY ZENGİN ŞIRNAKTA ŞEHİT DÜŞTÜ

GİRESUN'LU ASKER TUNCAY ZENGİN ŞIRNAKTA ŞEHİT DÜŞTÜ
Giresun
G.Tarihi: 16.06.2017 03:28
7684 Okunma
0
GİRESUN A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şırnak’ın Balveren beldesinde Milli Karakolu üst bölgesine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından çatışma çıktı. 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.
Şehit Düşen Askerlerimizinden birisi Giresun Dereli ilçesinden Uzman Çavuş Tuncay Zengin olduğu belirtildi.
Allah Şehadetini kabul eylesin. Mekanın cennet olsun güzel kardeşim .
Haberin Ayrıntıları...
Türk Silahlı Kuvvetleti (TSK), Şırnak Merkez Milli Jandarma Tabur Komutanlığı unsurlarınca yürütülen operasyonda teröristler tarafından açılan ateşte 2 askerin şehit olduğunu, 1 asker ile 2 güvenlik korucusunun yaralandığını açıkladı.
TSK'dan yapılan açıklamada, "9 Haziran 2017 tarihinde Şırnak Merkez Milli Jandarma Tabur Komutanlığı unsurlarınca Namazdağı/Sarıyayla mevkiinde yürütülmekte olan operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından açılan ilk ateşte iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ile iki kahraman güvenlik korucumuz yaralanmıştır. Yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla bölgede operasyonlara devam edilmektedir" denildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; tedavileri süren kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadesi kullanıldı..
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri