GİRESUNLU İŞ ADAMI ABD’DE ECZANE AÇTI

GİRESUNLU İŞ ADAMI ABD’DE ECZANE AÇTI

GİRESUNLU İŞ ADAMI ABD’DE ECZANE AÇTI
Giresun
G.Tarihi: 07.11.2016 04:45
2238 Okunma
0
ABD’nin New Jersey eyaletinin Burlington şehrinde hizmet kervanına yeni Türk Eczanesi daha eklendi.

Amerika’da eczacılık sektöründe faaliyet gösteren Keşaplı işadamı Şefik Günaydın’ın çabalarıyla kısa bir süre önce açılan Sunset RX (Pharmacy) Eczanesi, Burlington şehrinde müşterilerine hizmet vermeye başladığı belirtildi.

6 KİŞİLİK ECZACI EKİBİ HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Sunset RX (Pharmacy) Eczanesi Shen Ying, Mo Abozaid Mo ve Bekir Günaydın’dan oluşan 6 kişilik ekip ile bölge halkına hizmet verdikleri belirtildi. İşadamı Şefik Günaydın, Türk Amerikan toplumuna en iyi şekilde eczane hizmeti vereceklerini söyledi.

Günaydın, ayrıca Güney New Jersey bölgesinde  Burlington Şehrinde önemli bir eksikliği giderdiklerini belirten Günaydın, “Sunset RX (Pharmacy) Eczanesi, olarak Bölge sakinlerinin ihtiyaç duyduğu önemli bir eksikliği eczanemizin hizmete açılmasıyla gidermiş olmaktan mutluyuz. Bölgemizde yaşayan Türklere her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz ve çalışacağız. Vatandaşlarımızın evlerine kadar ilaçlarını teslim ediyoruz. Bizimle çalışan müşterilerimiz ömür boyu yüzde 20 indiriminden yararlanacaktır. Bir sefer bize gelmeleri hayatlarını değiştirecek ve parasal olarak da büyük kar etmiş olacaklar. Bizlere destek veren ve ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni iş yerimiz Türk-Amerikan toplumuna hayırlı olsun” dedi.

​HASAN CELİK/ABD
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri