Giresunlu Olmayan En Az Bir Komşumuzu Giresun'da Misafir Edelim

GİRESUN VALİLİĞİ / Vali Sarıfakıoğulları : "Giresunlu Olmayan En Az Bir Komşumuzu Giresun'da Misafir Edelim"

Giresunlu Olmayan En Az Bir Komşumuzu Giresun'da Misafir Edelim
Giresun
G.Tarihi: 03.09.2018 06:14
921 Okunma
0
Vali Sarıfakıoğulları : "Giresunlu Olmayan En Az Bir Komşumuzu Giresun'da Misafir Edelim"

Sayın Vali Harun Sarıfakıoğulları, bu yıl Beşincisi düzenlenen "Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali" etkinliğine katıldı.
 
Şebinkarahisar Kaymakamlığı ve Şebinkarahisar Belediyesi'nin himayelerinde 23-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen "5.Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivali" etkinliklerinin ikinci gününde 24 Ağustos Cuma akşamı,Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Dr. Aliye Serpil Sarıfakıoğulları festival programına İstanbul Milletvekili ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Nurettin Canikli ve eşi hanımefendi Hatice Canikli ile birlikte katıldı.
 
Şebinkarahisar programına; Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Suriye’nin Afrin bölgesinde görev icra ederken 3 Şubat Cumartesi günü şehit düşen Tank. Uzm.Çvş. Ufuk Aktağ’ın ailesini ziyaret ederek başlayan Vali Sarıfakıoğulları ve İstanbul Milletvekili Canikli, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve bayramlaşmanın ardından, Şebinkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından yeni yaptırılan sosyal tesis ve alanlarını gezdikten sonra festivalin gerçekleştirildiği alana geçti.
 
VALİ SARIFAKIOĞULLARI : "GİRESUNLU OLMAYAN EN AZ BİR KOMŞUMUZU GİRESUN'DA MİSAFİR EDELİM"
 
Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivalinde konuşan Vali Sarıfakıoğulları, “Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. bugün Giresun'umuzda 400 binin üzerinde sılayı rahim yapmak üzere gelen hemşehrilerimiz var. Bundan gurur duyuyoruz, mutluluk duyuyoruz. arzu ediyoruz ki bu sayı önümüzdeki yıl ve yıllarda daha da artsın. Onun için sizden ricam; değerli kardeşlerim, değerli hemşehrilerim, değerli dostlarım en az bir komşumuzu, Giresunlu olmayan bir komşumuzu Giresun'da misafir edelim önümüzdeki yıllarda. inanın bu bizim için, hepimiz için çok önemli" dedi.
 
VALİ SARIFAKIOĞULLARI : "AKLIMIZA GERİDE BAYRAMLAŞTIĞIMIZ İNSANLAR GELSİN"
 
Konuşmasının devamında dönüş yolunda araç kullanacak olan sürücüleri de uyaran Vali Sarıfakıoğulları; "Hepimiz memleketimize geldik, hepimiz eşimizle dostumuzla buluştuk ve Mübarek Kurban Bayramı'nı beraber idrak ettik. ne mutlu bizlere, ne mutlu hepimize. bu vesileyle hepinizin, hepimizin Kurban Bayramı da mübarek olsun değerli kardeşlerim. Ama lütfen giderken, evlerimize dönerken trafik kurallarına uyalım ve bu güzel duygusal bütünlüğü bir sonraki merhaleye taşıyalım. onun için biz bu yıl trafik kurallarına uyulması noktasında çocuklarımızı da seferber ettik içişleri bakanlığı olarak ve onlara birer düdük hediye ettik. Burada da belki yol kontrollerinde karşılaşacaksınız. Lütfen yavaş gidelim. Yanı başımızda ki çocuklarımız bizi ikaz ettiğinde lütfen aklımıza geride bayramlaştığımız insanlar gelsin ve bu mutluluğun devamı noktasında, hız kurallarına, trafik kurallarına uyalım lütfen" diyerek festivalin gerçekleştirilmesinde katkısı ve emeği olanlara teşekkür etti.
 
MİLLETVEKİLİ CANİKLİ : "DOLARIN YÜKSELMESİ İKİ TÜNELİNDE IŞIĞIN GÖRÜLMESİNE ENGEL OLMADI"
 
Festival alanında halka hitaben bir konuşma yapan İstanbul Milletvekili ve  AK Parti MKYK Üyesi Nurettin Canikli, ülkemize yönelik gerçekleştirilen ekonomik saldırı gibi oyunların Türk Milleti tarafından bozulduğunu söyleyerek, konuşmasının devamında; “Doların yükselmesi iki tünelinde ışığın görülmesine engel olmadı. Eğribel Tüneli tüm hızıyla çalışmaları devam etmektedir. Kısa sürede bitirilip hizmete açılacaktır. Dolayısıyla ne yaparsanız yapın bu ülkenin yatırımlarını engelleyemezsiniz. Yüz yıllardır bu millet ile uğraşan hiç kimse bu milletin egemenliğini yok edemedi. Bazı ülkeler tarafından kendi ülke vatandaşlarına yönelik 'Türkiye’ye gitmeyin' diye propaganda yapıldı ancak o ülkelerden Türkiye’ye turist patlaması yaşandı. Kendi ülke vatandaşlarına bile söz geçiremeyenler, bu ülke milletine diz çöktürebilirler mi? Bir papazı bahane eden Trump, asıl papaz kendilerindedir. Samimi iseler onu bize versinler” ifadelerini kullandı.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri