GİRESUNLULAR ŞEHİTLİĞİ BİR ESERE DAHA KAVUŞTU

Afyonkarahisar’daki Giresunlular Şehitliği Bir Esere Daha Kavuştu

GİRESUNLULAR ŞEHİTLİĞİ BİR ESERE DAHA KAVUŞTU
Giresun
G.Tarihi: 07.09.2018 09:38
1173 Okunma
0
Afyonkarahisar’daki Giresunlular Şehitliği Bir Esere Daha Kavuştu
Afyonkarahisar’daki Giresunlular Şehitliği Bir Esere Daha   Bir şehrin başka bir şehirde bulunan tek şehitliği olan Afyonkarahisar’daki Giresunlular Şehitliği önemli bir eser daha kazandı. 
Şehitliğin çevre düzenlemesi, elektirik, yol, su, cami, şadırvan ve kültür evi gibi birçok ihtiyacının giderilmesinin  ardından şimdi de şehitliğe gelen ziyaretçilere mihmandarlık yapacak ailenin kalacağı ve Giresun mimarisine uygun bir “Giresun Evi” inşaa ediliyor. 
AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan’ın yakın takibi ile yapılan buradaki tüm hizmet ve yatırımlara  bir yenisinin daha kazandırılmasından çok mutlu olduklarını belirten Turan; “Biz inancımız gereği millet olarak şehadeti şiarımız, şehitlerimizi de iftiharımız olarak görüyor, Türkiye'nin şehitleriyle yaşadığına inanıyoruz. 
Bu topraklarda bizim yüzlerce şehidimiz var. Doğanlar köyündeki şehitliğimizi küçük bir Çanakkale Şehitliği haline getirip oradaki manevi iklimi burada da teneffüs edebilmenin gayreti içine girdik ve bu doğrultuda adım attık. Aldığımız geri dönüşlerden bunu başardığımızı görüyoruz. Şehitliğimize ülkemizin her yerinden ve yurtdışından yoğun biçimde ziyaretciler geldiğini duymak bizi oldukça hoşnut ediyor. Giresun evimizin tamamlanmasıyla birlikte burayı herkesin daha rahat ziyaret edeceği bir şehitlik haline getirmiş olduk. İşimiz bitmiş değil tabiki. Elimiz daima buradaki şehitliğimizin üzerinde olacak ve ihtiyaçlarının takipcisi olacağız. Şehitliğimizin Giresun temalarıyla donatılmış olması Giresun’umuzun tanıtımına da önemli katkılar sunmaktadır. Şehitliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen bakanlarımıza, valilerimize, belediyelerimize, katkı sunan iş adamlarımıza ve özellikle işin daima takipçisi olan İscehisar’da görev yapan kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  
Turan hemşehrilerine de seslenerek onları Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında her yıl Doğanlar köyünde büyük bir coşkuyla düzenlenen etkinliğe davet etti; Turan; “Türkiye ve dünyanın herbir sathındaki Giresun Gönüllü Alaylarının torunlarını 1 Eylül’de Afyonkarahisar’da yapılacak olan ve saat 15.00 de “Giresun Evi”nin açılışının da yapılacağı birçok etkinliği içinde barındıran buluşma günümüze bekliyoruz.  Küresel emperyalist haydutların ülkemizi ve milletimizi  hedef alan içinden geçtiğimiz süreçteki tuzaklarına karşı ecdadımıza yakışır bir adanmışlıkla vatan,millet ve mukaddesat için daima gönüllü olmaya hazır olduğumuzu bir kere daha gösterelim” dedi


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri