HAFIZLARIMIZA YÖNELİK SOSYAL VE SPORTİF GEZİ DÜZENLENDİ

Giresun haber,Giresun haberleri,Proje hafızlarımıza yönelik sosyal ve sportif gezi düzenlendi….

HAFIZLARIMIZA YÖNELİK SOSYAL VE SPORTİF GEZİ DÜZENLENDİ
Giresun
G.Tarihi: 02.02.2017 21:27
1534 Okunma
0
Proje  hafızlarımıza yönelik sosyal ve sportif gezi düzenlendi….

Diyanet  İşleri başkanlığının izni, Giresun İl Müftülüğünün katkıları, Evrensel  Hafızlar Derneğinin (EHAD) Gençlik ve Spor Bakanlığı protokolü ile organize ettiği  Bolu, Çorum, Kastamonu, Giresun ve Zonguldak illerindeki hafızlara yönelik Kastamonu Yolkonak Doğa Kampında 23-28 Ocak tarihleri arasında Okçuluk, Doğa Yürüyüşü, Matrak, Dart, Sokak Oyunları, Şehir Gezisi gibi pek çok etkinliğin yer aldığı bir haftalık kamp programı düzenledi.

EHAD Tanıtım ve Sosyal Faaliyetler Komisyon Başkanı Salih HOZANTAŞ’ sorumluluğunda yaklaşık beş gün süren yol konak kamp programı Evrensel hafızlar  Derneğinin HOZANTAŞ tarafından tanıtımı ile  başladı.

Yolkonak Kampı'nın ilk gününde kamp alanına ulaşım ve gençlerin odalarına yerleştirilmesinden sonra, hafızlarla kamp açılış programı yapıldı.

Açılış programı Kastamonu Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması bölge birincisi Burak Şekercioğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti,.

EHAD Tanıtım ve Sosyal Faaliyetler Komisyon Başkanı Salih HOZANTAŞ Beyin Evrensel Hafızlar Derneği'nin tarihçesi ve amacı hakkında verdiği bilgiler, (EHAD) derneğinin  tanıtım filmi izlenmesi ile devam etti.

İkinci .üçüncü ve dördüncü günlerde bölgelerden gelen öğrenci ve öğreticilerin tanışması, hafızlık projelerinde istişareler, Prof.Dr. Osman ÖZTÜRK’ün hazırladığı Genç Adam kitabının gençlere hediye edilmesi, paintball, okçuluk, matrak, golf, masa tenisi  ve sokak oyunları, Hüseyin KAZAN’ın hafızlık öğrencilerine Hafızlık Yolu Motivasyon Semineri ve ülkemizdeki imam-hatip okulları hakkında bilgiler vermesi, hafızlar arası Ezan-I Muhammedi'yi Güzel Okuma Yarışması, gibi programlarla devam  etti.

Programın son iki gününde  4 gruba ayrılan hafızlar 15 Temmuz Şehitleri için mektup yarışması, Kastamonu KYK İl Müdürü Reşat ASRAK beyin Hafızlık Yolu Motivasyon Semineri,  1 saatlik doğa yürüyüşü ve kar topu savaşı,  kampa katılan Kuran Kursu hocaları ile istişare toplantısı ve son gün Kastamonu’nun tarihi ve manevi yerlerinin  ziyareti ile kamp tamamlandı.

Giresun İl Müftülüğü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri