Hediyeler Öğrencilerimize Ulaştırıldı

Hediyeler Öğrencilerimize Ulaştırıldı

Hediyeler Öğrencilerimize Ulaştırıldı
Giresun
G.Tarihi: 28.02.2017 10:40
1356 Okunma
0
Hediyeler Öğrencilerimize Ulaştırıldı

İstanbul’da ikamet eden Alucralı hayırsever iş adamlarımız tarafından kurulan Gönül Dostları Grubunun hediyeleri paketlenerek öğrencilerimize takdim edildi.
İlçemiz Kanuni İlkokulu, Şehit Er Zülkif Tekir İlkokulu, Karabörk İlkokulu, Yeşilyurt İlkokulu, Fatih Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu, Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu, Hacı Osman Erilli Anaolu İmam Hatip Lisesi ve Halis Akmen Çok Programlı  Anadolu Lisesinde eğitim öğretim gören toplam 708 öğrencimize ve ilçemideki yabancı coçuklara bot, ayakkabı, mont, kazak ve pantolon hediye edilmiş olup, Kaymakamımız Ali Altınkaynak’ın koordinesiyle  hediyeler ilgili okul müdürlerimiz tarafından öğrencilerimize ulaştırılmıştır.
Kaymakamımız tarafından Gönül Dostları Grubu iş adamlarımıza bağışları için Teşekkür Belgesi verilerek, kendi memleketleri Alucra’daki öğrencilerimize yapılan bu kadirşinasiliğin, öğrencilerimiz tarafından gösterilecek başarı dereceleri ile hem hayırseverlerimizi hemde Alucralıları sevindireceği ifade edildi.
 Kadir Bekiroğlu / Alucra

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri