İŞ KUR MÜDÜRÜ SARI, ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI

GİRESUN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU MÜDÜRÜ MUSTAFA SARI, ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI

İŞ KUR MÜDÜRÜ SARI, ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI
Giresun
G.Tarihi: 13.03.2017 14:00
1760 Okunma
0
GİRESUN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU MÜDÜRÜ MUSTAFA SARI, ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI

Giresun Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mustafa Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle özel sektörde çalışan kadın işçileri ziyaret etti. 

Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilimizde en fazla kadın istihdam eden işyerlerini ziyaret eden Müdür Sarı, kadın işçilere çiçek vererek kadınlar gününü kutladı.

En fazla kadın istihdamında bulunan 3 tane işyerini ziyaret eden Sarı, işverenlere kadın istihdamına yönelik yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür belgesi takdim etti. 

Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mustafa Sarı, ziyaret ettiği iş yerlerinde, işverenlere ve kadın çalışanlara yönelik konuşmasında; “Ziyaret ettiğimiz bu işyerlerinde önemli ölçüde kadın çalışanlarımıza yer verilerek, çalışma hayatına kadınlarımızın da dahil etmek suretiyle istihdama katkı sağladıklarından dolayı işverenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca emeklerini vererek üretime katkı veren kadınlarımıza da teşekkürlerimi sunuyor ve tekrar Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri