İSTANBUL'DAKİ BOMBALI SALDIRIYA GİRESUN MEMURSEN'DEN AÇIKLAMA

BİZDE BU İMAN VARKEN, ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ!..

İSTANBUL'DAKİ BOMBALI SALDIRIYA GİRESUN MEMURSEN'DEN AÇIKLAMA
Giresun
G.Tarihi: 16.12.2016 09:55
3818 Okunma
0
İSTANBUL'DAKİ BOMBALI SALDIRIYA GİRESUN MEMURSEN'DEN AÇIKLAMA
BİZDE BU İMAN VARKEN, ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ!..


Giresun MEMURSEN ve DİYANETSEN İl Başkanı Sami ŞİMŞEK İstanbul’daki bombalı patlamalardan teröre destek veren ülkeleri sorumlu tutarak, hain patlamayla ilgili kamuoyuna şu açıklamalarda bulundu:

“İstanbul Vodafone Arena yakınlarında 10 Aralık 2016 Cumartesi günü gece saatlerinde Beşiktaş-Bursa Spor futbol müsabakası sonrası Emniyet güçlerimize karşı gerçekleştirilen bombalı saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimizi Giresun MEMURSEN AİLESİ olarak rahmetle anıyor, yaralılarımıza Yüce Rabbimizden acil şifalar, Aziz Milletimize de baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bu hain bombalı saldırıyı gerçekleştiren hain teröristlerle, bu hainlere her türlü desteği veren, yardım ve yataklık eden sözde insan hakları havarisi kesilen devletleri de şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Teröre binlerce kurban vermiş bir ülke olarak, acımız elbette ki çok büyük. Bu patlamayla acılarımız daha da artmış oldu. Yıllarca birçok hain terörist saldırılara maruz kalıp, binlerce şehit verdik. Ama asla teröre karşı pes etmedik ve etmeyeceğiz. Özellikle 15 Temmuz hain terörist FETÖ/PDY darbe kalkışmasıyla ülkemizi yıkmak isteyen hainlere karşı Aziz Milletimizin göstermiş olduğu üstün feraset ve kararlılık birlik ve beraberliğimizi taçlandırmıştır. Aziz Milletimizin 248 şehidiyle, yüzlerce gazisiyle can bedenlerini vatan ve millet için siper edip, hainlere geçit vermeyen asil duruşu bu kararlılığın en büyük vesikası olmuştur. Verilen şehitlerle, gazilerle; vatan namustur, şereftir deyip milletçe hiçbir düşünce farklılığı gözetmeksizin bir ve beraber olduk. Direnişten büyük bir dirilişe adım attık. Bir olduk, iri olduk, diri oluk, hep birlikte TÜRKİYE olduk.

Aziz Milletimizin bu kararlı duruşu hain ittifakın korkulu rüyası olmuş, hainleri tamamen çaresiz bırakmıştır. Çaresiz kalmanın vermiş olduğu telaşla bu teröristler ve ağabeyi terör destekçi devletler bu tür son saldırılarla huzur ve sükûnetimizi bozmak istemektedirler. Şunu çok iyi bilsinler ki, hiçbir eylem millet olarak asla bizleri yıkamayacak, her zamankinden daha fazla kararlı adımlarla Lider Ülke sevdamız devam edecektir. Çünkü biz bu sevda için Merhum Mehmet Akif ERSOY’un deyimiyle: “Vatan için ölmekse kaderim, böyle kaderin ellerinden öperim.” Diyen, göğsünde iman dolu şahadete ant içmiş bir milletiz.

Bu hain saldırıyı yapanların yaptıklarının yanlarına kalmayacağını, karşılığını muhakkak en ağır bir şekilde göreceklerini ifade ediyor, kahraman şehitlerimizi tekrar rahmet ve minnetle anıyor, milletimize baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da Cenabı Hak’tan acil şifalar diliyoruz.”(11.12.2016)
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri