KOSGEB FAİZSİZ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

GİRESUN-KOSGEB FAİZSİZ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

KOSGEB FAİZSİZ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI
Giresun
G.Tarihi: 19.02.2017 19:39
1359 Okunma
0
2016 yılında KOSGEB tarafından KOBİ ve esnafa verilen 50 bin TL faizsiz kredi başvurularında aşırı izdiham ve beraberinde bazı aksaklıklar yaşanmıştı. Bu aksaklıkların doğması ile başta başvuru işlemleri ( kayıt ve beyanname doldurma ve güncelleme ) son günlere kalmış, dolayısı ile müracaatların uzatılması talep edilmişti ve bu talebin ardından yaklaşık 250 bin işletmeye faizsiz kredi imkanı içinfırsat doğdu.
Bu kredi için 10-20 Şubat 2017 tarihleri arasında http://sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr/ internet adresinden başvuru yapılması gerekmektedir. Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”2016 yılında KOSGEB ‘in faizsiz kredi programına yoğun başvuru ve akabinde yeni bir kredi başlığının açılması talebi,Bakanlıkta kabul gördü ve bugün yeni bir süreç başladı.Çalışan sayısı 10 kişinin altında yıllık net satış hasılatı belirli bir rakamın altında olan işletmeler faydalanabilecektir. 2016 yılında esnafa kullandırılan 30 bin TL faizsiz krediden faydalanan işletmelerin bu KOSGEB kredisinden faydalanamayacağı da KOSGEB Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmıştır.20 Şubat tarihine kadar internetten yapılacak başvuruların ardından kredi kullanım hakkı kazanan işletmelerin KOSGEB Veri Tabanına kaydolmaları gerekmektedir.Kredi desteğine hak kazanan işletmeler ise 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren eposta ile bilgilendirilecektir.”dedi.
Haberi ekleyen:Cem KEMALOĞLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri