MEMUR-SEN İL TEMSİLCİLİĞİNDEN VALİ'YE ZİYARET

GİRESUN MEMUR-SEN İL TEMSİLCİLİĞİNDEN VALİ'YE ZİYARET

 MEMUR-SEN İL TEMSİLCİLİĞİNDEN VALİ'YE ZİYARET
Giresun
G.Tarihi: 26.02.2018 18:26
1604 Okunma
0
GİRESUN MEMUR-SEN’DEN VALİ HARUN SARIFAKIOĞULLARI’NA TAZİYE ZİYARET
MEMUR-SEN ve DİYANET-SEN İl Başkanı Sami ŞİMŞEK, EĞİTİM BİR-SEN Şube Başkanı Mustafa ÖZ ile BEM BİR-SEN Şube Başkanı Coşkun MUSAOĞLU Giresun Valisi Harun SARIFAKIOĞULLARI’nı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan MEMUR-SEN İl Başkanı Sami ŞİMŞEK şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemiz hassas bir dönemden geçiyor. Zeytin Dalı Harekâtında sınır ötesinde terör örgütlerine ve işbirlikçilerine karşı büyük bir mücadele veriliyor. Adeta kahramanlık destanı yazılıyor. Bu kutsal mücadelede ilimizden de iki tane şehidimiz var. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.
Gün birlik ve beraberlik günü. Toplumsal duyarlılığımızı pekiştirip, sahaya sürme günü. Ülkemiz fiilen bir savaşın içinde iken, bizler yan gelip yatamayız. MEMUR-SEN ailesi olarak üzerimize düşen görevin sorumluluğuyla Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI’nı makamında ziyaret ederek; ülkemiz ve milletimiz için her türlü göreve hazır olduğumuzu ifade ettik. Valimizle şehitlerimizin acısını paylaşarak, taziye dileklerimizi ilettik. Sayın Valimize yakın ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri