Milletvekili ÖZTÜRK’ ten MYO Müjdesi

Milletvekili ÖZTÜRK’ ten MYO Müjdesi Beykoz BEYTAŞ Sosyal tesislerin de yapılan toplantıda Giresun milletvekili Cemal ÖZTÜRK ilçelere de alt yapısı hazır olan MYO ların açılacağını belirti.

Milletvekili ÖZTÜRK’ ten MYO Müjdesi
Giresun
G.Tarihi: 05.12.2016 08:22
10993 Okunma
1
Milletvekili ÖZTÜRK’ ten MYO Müjdesi
Beykoz BEYTAŞ Sosyal tesislerin de yapılan toplantıda Giresun milletvekili Cemal ÖZTÜRK ilçelere de alt yapısı hazır olan MYO ların açılacağını belirti.
Çanakçı, Güce, Doğankent gibi ilçelerde daha önce binaları hazırlanmış ancak kadro alamayan MYO lar için Giresun rektörlüğü ile istişare halindeyiz. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Çanakçı MYO binası için Giresun üniversitesinin incelemeleri sonucu ciddi bir masrafın olduğunu belirtildi. Giresun üniversitesine 2017 yılında ayrılan bütçe ile bu MYO lar ve yurt binaları yaptırmak çok zor. Hükümet olarak eğitime önem veriyoruz. Ve Türkiye bütçesinin yarısını eğitime ayırıyoruz ancak yinede yeterli olmuyor. Bu nedene hem Çanakçı’ lı hem de Giresunlu işadamlarımızı bir kez daha göreve davet ediyorum ilçelerimizde bulunan MYO ve yurt için ciddi yardım bekliyoruz dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Berlin universal 7 yıl önce
malasef bu myo lar ,fakulte yo lar ilçelerde ki sakinligi huzuru eksi yönde etkilemektedir.belki bikaç kişi istihdam ediliyor diye. .bazı esnaflar para kazanıyor diye benimseyen ler çoğunluk olabilir fakat gençleri ve adolesan dönem çocukları alışkanlıklar ve yaşam tarzı açısından manevi yönden olumsuz etkilemektedir. myo yada fiyo gelen ilçe de sokakların insan manzarası beyoglunun arkasokaklari manzarası. vebal hosgoren katkı yapanların hanesine yazılı. .

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri