MİLLETVEKİLLERİNDEN GTSO ZİYARET

MİLLETVEKİLLERİNDEN GTSO ZİYARET

MİLLETVEKİLLERİNDEN GTSO ZİYARET
Giresun
G.Tarihi: 26.08.2017 14:42
1190 Okunma
0
Ak Parti Giresun Milletvekillerinden Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk Giresun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ülke ve Giresun gündeminin görüşüldüğü ziyarette, Giresun Güney Çevre Yolu ve ilin ekonomik durumu ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Milletvekili Cemal Öztürk “Hepimiz kendi kulvarlarımızda bu ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz, hedefimiz Türkiye'nin çok daha müreffeh hale gelmesidir” diyerek, Giresun’un önemli bir turizm, ticaret ve sanayi merkezi olması gerektiğini, bu anlamda üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını, İş adamlarının ve sanayicilerin sorunlarını bildiklerini belirten Öztürk, "Bu anlamda da bundan sonraki süreçte gecemizi gündüzümüzü birbirine katarak sizlerden bize ulaşacak sorunları çözmek için gayretli bir çalışma içerisinde olacağız " dedi. Öztürk ayrıca ticaret odalarının, ülke adına çok büyük bir önem arz eden sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.

Milletvekili Av. Sabri Öztürk ise; Üretimin desteklenmesinin Ak Parti hükümetinin en önemli öncelikleri arasında olduğunu belirterek; “Bu ülkeye istihdam kazandıran, vergi veren her projeyi sonuna kadar destekleyeceğimizi yineliyorum. Ticaret odamızla önümüzdeki günlerde bir araya gerek ilde ticaret erbaplarının sorunlarını konuşmalı ve çözüm noktasında birlikte omuz omuza çalışmalıyız” dedi.

Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Milletvekillerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çakırmelikoğlu, “Güney çevre yolunda sürecin ilerleyişinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “İlin yatırımları konusunda hep birlikte olmalıyız. Eski dönemlerden kalan ve istihdamı zorlaştıran çeşitli bürokratik uygulamalar hala hayatta. Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı. Sizlerin de desteğiyle bu tip sorunları aşacağımıza inancımız tam” dedi.
Ayrıca Çakırmelikoğlu “İlimizin STK temsilcileri ve Milletvekillerinin katılımıyla düzenlenecek toplantıyı önümüzdeki günlerde organize edeceğiz. Bu toplantının belirli periyodlarda sürekli yapılması Giresun’un sorunları ve çözüm yolları noktasında çok faydalı olacağına inanıyorum.” dedi
Ziyarette Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri N. Şükrü Ataün, Mustafa Halilbeyoğlu, Hasan Aydın, Halit Aydın, Sinan Akgün hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri