MÜFTÜLÜK'TEN HALEPE YARDIM

Giresun Tirebolu İlçe Müftülüğü’nce düzenlenen kampanyada müftülük personellerinden ve vatandaşlardan toplanan 3 Tır dolusu un, bizzat müftülük ekipleri tarafından Halep’e ulaştırıldı...

MÜFTÜLÜK'TEN HALEPE YARDIM
Giresun
G.Tarihi: 22.01.2017 15:09
1309 Okunma
0
Giresun Tirebolu İlçe Müftülüğü’nce düzenlenen kampanyada müftülük personellerinden ve vatandaşlardan toplanan 3 Tır dolusu un, bizzat müftülük ekipleri tarafından Halep’e ulaştırıldı...

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Halep’te İnsanlık Ölmesin” adı altında tüm yurt çapında başlatmış olduğu Yardım Kampanyası kapsamında ilçe bazında harekete geçen Tirebolu Müftülüğü, kurum personellerinden ve vatandaşlardan topladığı 3 Tır dolusu unu Halep’e ulaştırdı.

Halep’teki sessiz çığlığa duyarsız kalmayan Tirebolu Müftülüğü, ilçe bazında düzenlediği Yardım Kampanyasına önce kendi personellerinden başladı. İlçe Müftüsü Bedir Aydın’ın koordinatörlüğünde kurulan ekip, ilk etapta müftülük personellerinden 1 Tır dolusu un topladı. Ekip daha sonra ilçe halkından da topladığı yardımlarla ikinci Tır’ı da doldurdu. Bu arada, ilçedeki kampanyaya büyük duyarlılık gösteren hayırsever bir vatandaşın, (isminin açıklanmasını istemeyen) 1 Tır dolusu unu kendisinin karşılayacağını beyan etmesi üzerine, müftülüğün toplamış olduğu yardım miktarı 3 Tır’a çıktı.

Tirebolu’da yaklaşık 20 günlük süre içinde toplanan 3 Tır dolusu un, müftülük ekiplerince Hatay Valiliği’nden alınan izinle bizzat Halep’e götürülerek, Suriye ile tampon bölgede bekleyen Diyanet İşleri görevlilerine teslim edildi.

Tirebolu İlçe Müftüsü Aydın, ilçede açılan Yardım Kampanyasına büyük duyarlılık gösteren vatandaşlara ve özellikle tek başına 1 Tır dolusu un yardımında bulunan hayırsever hemşerimize sonsuz teşekkürlerini sunduğunu belirterek, “Biz, sadece insani görevimizi yerine getirdik. Suriye’de ve Halep’te son derece mağdur olan ve yaşam sıkıntısı çeken kardeşlerimize yapmış olduğumuz bu yardımlar, büyük önem taşımaktadır. Allah herkesten razı olsun” dedi. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri