OKULLARDA ÖNCELİK YAYANIN PROJESİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OKULLARDA ÖNCELİK YAYANIN PROJESİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OKULLARDA ÖNCELİK YAYANIN PROJESİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Giresun
G.Tarihi: 12.05.2019 17:09
1124 Okunma
0
JANDARMA TARAFINDAN OKULLARDA ÖNCELİK YAYANIN PROJESİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Giresun-Alucra ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı 2' nci Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından iki okulda öncelik yayanın projesi hakkında bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Trafik Haftası kapsamında, 8 Mayıs Çarşamba günü Alucra ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı 2'nci Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından ilk olarak saat:10.30 da Alucra Şehit Er Zülkif Tekir İlköğretim Okulu bahçesinde bilgilendirme ve öncelik yayanın projesi kapsamında etkinlik faaliyeti düzenlendi. Okulda öğrenim gören yaklaşık 250 öğrenciye ve 12 öğretmene çeşitli hediyeler dağıtılarak, trafikte önceliğin yayaya ait olduğu bilinci oluşturulmaya çalışıldı.

Aynı gün saat:13.00 da Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu Seminer Salonu’nda Trafik Haftası kapsamında, okulda öğrenim gören yaklaşık 300 öğrenciye ve 8 öğretmene trafikte önceliğin yayaya ait olduğu bilinci oluşturulmaya yönelik öncelik yayanın projesi kapsamında slayt gösterimi yapıldı.Giresun Valiliği
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri