OR-Gİ HAVALİMANINDA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SEVİNCİ

OR-Gİ HAVALİMANINDA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SEVİNCİ

OR-Gİ HAVALİMANINDA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SEVİNCİ
Giresun
G.Tarihi: 06.07.2017 06:54
2045 Okunma
2
OR-Gİ HAVALİMANINDA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ SEVİNCİ
Ordu-Giresun Havalimanına Gümrük Müdürlüğü’nün kurulmasını değerlendiren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Havalimanı için ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı ve Gümrük Müdürlüğünün kurulma sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.
05.07.2015 tarihli 29407 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2015/7884 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Ordu-Giresun Havalimanı Gümrük Müdürlüğünün kurulmasının kararlaştırıldığına değinen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;” 13 Haziran 2017 tarihinde faaliyete geçen Gümrük Müdürlüğü uzun zamandır talebimizdi.Bu doğrultuda bölgenin en önemli stratejik ulaşım ağı Ordu-Giresun Havalimanında Gümrük Müdürlüğünün açılması ve bölgenin gümrüklü sahada da hizmet verecek olması her iki vilayet açısından önemli bir kazanım içermektedir.Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Ahmet Ergin6 yıl önce
beni ve sevinenleri cahillikle itham eden o kisi kac sefer istanbulda 2-3 parcalik valizlerini bannttan almista 25-30 dakika elde tasiyarak ichatlara vermis te laf ediyor. yok mecburiyetmis, yok bilmem ne ahkam kesmesin su an yurdumda bu cileyi ceken gumruksuz alan yolcularimz var
ahmet ergin6 yıl önce
eynesil.li olarak bu durumu yillardir savundum,(hamburg thy yetkili acentesiyim) ama komsu ilin cok burokratik baskisinda idik benim hemserim yolcularim acilisa mutaakip en az 18 ay istanbulda bagaj aldi,zar zor ic hatlara tasidi cile cekti 1.11.16 dan beri transit geciyoruz. ama su an hala benim orgi yolcularim trabzon ve samsun.dan en az 30.-e fazla oduyor bunu bizim ve ordunun bakanlari ve siaysileri hatta thy yonetim kurulu bask. hemserimiz bile gormüyor ilgililerin dikkatine

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri